Simona Pătruleasa: 5 oameni care mi-au marcat viața

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe vedeta Kanal D Simona Pătruleasa care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața.

Sunt multe persoane pe care le admir și de la care am avut multe de învățat, dar pe o listă scurtă de 5 persoane i-aș numi pe:

Mama este omul care mi-a dat viață și persoana care m-a influențat categoric din prima zi. Mi-a oferit o copilărie frumoasă și fericită și bagajul educațional de care avem cu toții nevoie în viață.

Tata, alături de mama, și-a pus amprenta asupra dezvoltării mele. Este cel mai înțelegător și iubitor om. Mi-a dat încredere și m-a învățat să mă bucur de fiecare zi. M-a învățat ce înseamnă iubirea, să fiu corectă, puternică și să mă autodepășesc.

Doamna învățătoare Carmen Ceapă, omul care m-a învățat să scriu, să citesc și să merg de plăcere la școală. Mi-a insuflat dragostea pentru profesia de dascăl și bucuria de a lucra cu elevii.

Ingrid și Sabin ocupă același loc în sufletul meu. Ei sunt iubire, echilibru și puterea de a merge mai departe, indiferent de ceea ce mi-a oferit viața. Ingrid este cel mai frumos Dar de la Dumnezeu.

CITESTE SI:

Ada Solomon: 5 oameni care mi-au marcat viața

Ioana Ciolacu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Iuliana Tudor: 5 oameni care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle