Simona Halep, învinsă de o gimnastă la Oscarurile din sport

simona halep oscar sport tenis hepta

Tenismena româncă a pierdut Oscarul din sport în favoarea gimnastei americane Simone Biles la Gala Laureus de la Monte Carlo.

Crema lumii sportive s-a adunat luni seara la Monte Carlo, cu ocazia Galei Premiilor Laureus sau Oscarurile din sport, care se acordă în fiecare an celor mai talentați sportivi. Astfel, anul acesta, Novak Djokovic și Simone Biles (gimnastică) au fost desemnați Sportivii anului. Djokovic i-a învis în cursa Laureus pe Kylian Mbappe, Luka Modric, Lewis Hamilton, Eliud Kipchoge și pe LeBron James, iar gimnasta Simone Biles a fost nominalizată alături de Simona Halep (care a lipsit de la eveniment), Angelique Kerber, Esther Ledecka, Mikaela Shiffrin, Daniela Ryf.

nadia comaneci laureus heptaNadia Comăneci 

Schioarea Lindsey Vonn a plecat acasă cu premiul Spirit of Sport și, cu această ocazie, și-a anunțat retragerea din viața competițională, după mai mulț ani în care a fost cea mai bună schioare a lumii.

lindsey vonn laureus hepta

Lindsey Vonn

Printre invitații de la Gala Laureus, derulată la Salle des Etoiles din Monaco, s-au mai numărat Nadia Comăneci, Boris Becker, Luis Figo, David Coulthard. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle