Sia a adoptat doi băieți adolescenți

sia

Cunoscuta cântăreață de origine australiană Sia, autoarea și interpreta unor hituri precum Chadelier, Unstoppable sau The Greatest a adoptat de la un orfelinat doi băieți de 18 ani, deoarecea aceștia se apropiau de vârsta la care sistemul i-ar fi lăsat pe cont propriu.

Artista a mărturisit că i-a adoptat pe cei doi băieți anul trecut, pe când aceștia aveau 18 ani, deoarece ajunseseră la vârsta la care sistemul nu i-ar mai fi îngrijit și a declarat că îi iubște foarte mult pe cei doi fii. Sia are 44 de ani, nu are copii naturali și este divorțată din 2016 de fostul ei soț, Erik Anders Lang, un producător de documentare. Sia a declarat la un moment dat, într-un interviu, că vrea să rămână single pentru tot restul vieții.

sia

Artista povestește cum e viața de mamă doi fii majori, mai ales în perioada pandemiei, care nu a fost deloc ușoară pentru ei. Unul dintre cei doi băieți s-a adaptat foarte greu la programul restrictiv de acasă. ”Amândurora le-a fost foarte greu cu noul program, cu restricțiile, dar acum au multe de învățat, lucru benefic pentru ei, care o să-i ajute, studiază foarte mult, au un orar educațional de urmat”, povestea Sia într-un interviu acordat zilele acestea unui post de radio american.

Artista s-a aflat la ora mărturisirilor și a mai povestit cum a încercat să-și agațe un prieten și coleg de breaslă, cu care să aibă o relație bazată strict pe sex. ”Anul acesta i-am scris un mesaj lui Diplo (cunoscut producător și DJ american) în care i-am spus ”Ia ascultă, ești una dintre cele cinci persoane de care sunt atrasă sexual și tocmai ce am decis să fiu singură pentru tot restul vieții și doar ce am adoptat doi copii, nu am timp de o relație… Dacă te interesează o legătură fără obligații, bazată pe sex, zi-mi!”, a povestit vedeta.

Înainte să se lanseze pe cont propriu ca interpretă, Sia a fost a una dintre cele mai apreciate compozitoare din industria muzicală. Ea a compus pentru Alicia Keys, David Guetta, Cher, Rihanna, Beyonce, Kylie Minogue sau Flo Rida.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle