Și femeile frumoase se simt nesigure câteodată – Confesiunile lui Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively (33 de ani) povestește despre perioada în care s-a simțit nesigură față de propriul ei corp și de sursa acestor probleme – faptul că nu a găsit haine pe măsura ei la marii designeri și în magazinele mass market imediat după nașterea celui de-al treilea copil.

Astfel, actrița povestește că, în loc să se simtă mândră că a dat naștere unui copil și să-și accepte cu ușurință noile forme, s-a simțit ostracizată din punct de vederă stilistic și a tras un semnal de alarmă față atitudinea marilor branduri față de femeile care nu au dimensiuni de model și că oferta lor este săracă pentru această categorie, ceea ce le face pe acestea să se simtă confuze și excluse.

blake lively

Blake Lively este considerată una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de la Hollywood. Totuși, vedeta a făcut câteva confesiuni într-o postare pe Instagram în care se plângea de faptul că maternitatea a făcut-o să se simtă mai puțin încrezătoare după nașterea celui de-al treilea copil, în octombrie 2019, și că această stare i-a fost accentuată de lipsa ofertei marilor branduri de haine pentru dimensiunile ei noi.

Blake Lively povestește cum, în ciuda unor resurse materiale nelimitate, i-a fost greu să-și găsească haine potrivite pentru noile ei măsuri. Folosind propriul ei exemplu, vedeta vrea să tragă un semnal de alarmă către producătorii de îmbrăcăminte și îi are în vizor  mai ales pe cei care fabrică branduri de lux, pentru că nu pun la dispoziție haine pentru o plajă mai largă de dimensiuni. Blake Lively își amintește cum, la câteva luni de la naștere, a fost invitată în platoul unei celebre emisiuni tv, The Tonight Show cu Jimmy Fallon, și că de-abia a putut să încropească o ținută de designer pentru a avea o apariție elegantă.

”Am combinat o bluză Lanvin cu o rochie netaporter pentru a crea un outfit drăguț. Am fost nevoită să recurg la această soluție pentru că nimeni nu putea să-mi ofere haine care să-mi vină după naștere. Și nici hainele din magazine nu mi se potriveau. Iar acesta nu este un mesaj potrivit pe care ai vrea să-l transmiți femeilor – oferta brandurilor nu e pe măsura multor femei. Acest lucru le face să se simtă confuze și excluse. Îmi doresc să ma fi simțit la fel de încrezătoare atunci precum sunt acum, la un an distanță. Acel corp a dat naștere unui copil și producea hrană pentru el. E un miracol. Dar, în loc să mă simt mândră, m-am simțit nesigură. Și asta doar din cauză că nu încăpeam în niște haine. Pare prostesc acum când privesc în retrospectivă”, scria Blake Lively.

blake lively

Actrița a nominalizat-o în postarea ei și pe personalitatea social media și fondatoarea platformei de body-positivity Katie Sturino, cunsocută mai ales pentru cruciada ei împotriva brandurilor care nu fabrică și măsuri mai mari de haine.

”Katie Sturino și altele ca ea provoacă brandurile să-și dea mai mult silința, să le ajute pe femei să nu se simtă excluse și face progrese remarcabile în acest sens. Și îmi întărește ideea că noi, femeile, putem cere mai mult de la brandurile de îmbrăcăminte pe care le admirăm”, a mai scris Blake Lively, care a obținut imediat susținerea și din partea altor vedete care au devenit recent mame și care se confruntă cu aceleași probleme, precum actrița Sophie Turner.

Sophie-Turner_Blake-Lively_incopy

Blake Lively a devenit cunoscută publicului larg în urma apariției ei din serialul Gossip Girl. În prezent, este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, împreună cu care are trei fiice: James (6 ani), Inez (4 ani) și Betty (1 an și 4 luni).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle