#SHOWYOURSTYLE: O poveste „rawmantică”, cu prăjituri colorate și sănătoase

De trei ani, Miruna și Andreea fac cele mai colorate și sănătoase prăjituri raw vegane. Povestea Rawmantic a început dintr-o pură întâmplare, iar în prezent cele două surori au o afacere în toată regula. Culoarea și stilul sunt cuvintele cheie pentru ele. La fel și pentru Xiaomi Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite. Miruna și Andreea au fost la un pas să își „piardă” noile telefoane printre prăjituri, în timpul unei ședințe foto realizate în laboratorul lor.

Miruna și Andreea sunt mereu online, pentru că acolo se desfășoară și afacerea pe care au creat-o. Rawmantic este o cofetărie cu dulciuri raw vegane, extrem de apreciate. Ne-au deschis ușa cu zâmbetul pe buze și au scos repede din frigider prăjiturile pregătite pentru ședința foto.

„Ideea ne-a venit în urmă cu trei ani. Am vrut să-i prepar fostului meu prieten un tort mai special și am găsit o rețetă raw vegană. Toată lumea a fost încântată de ce mi-a ieșit și m-a întrebat de unde l-am cumpărat. Am pus o poză pe Facebook, iar a doua zi m-a sunat primul client să mă întrebe cât costă. Nu ne gândeam să deschidem o cofetărie, dar am facut un calcul și i-am spus 100 de lei. N-am avut profit la tortul acela, dar cumva așa s-a demarat toată povestea”, ne-a spus Miruna.

În prezent, Rawmantic s-a transformat într-o afacere în toată regula. Cele două surori abia mai fac față comenzilor pentru dulciurile lor colorate și sănătoase. „Prăjiturile noastre sunt cu totul deosebite, fără lapte, fără gluten. Le poate mânca oricine, indiferent că are o problemă de sănătate, că vrea să mănânce mai sănătos sau pur și simplu vrea să mănânce o prăjitură gustoasă. Chiar vrem să creștem business-ul, să nu rămână o afacere de familie. Până la finalul anului, ne gândim să deschidem și o locație în București”, spune Andreea.

#ShowYourStylecu Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite

Xiaomi a lansat de curând și în România Mi 11 Lite 5G și Mi 11 Lite. Sunt telefoane stilate, ușoare și foarte colorate, la fel ca prăjiturile Rawmantic. Miruna și Andreea au testat variantele de culoare Mint Green și Citrus Yellow, pe care au fost cât pe ce să le „piardă” printre prăjituri.

„Ni se par extrem de frumoase și colorate. Vine vara și ne vom face multe poze. Sunt și ușoare, nu cred că am mai văzut telefoane atât de ușoare până acum. Sigur ne vor folosi, pentru că
noi stăm mereu cu telefonul în mână. Indiferent că avem o geantă sau o plasă, telefonul e mereu prezent”, spun fetele despre noile modele Xiaomi Mi 11 Lite.

De asemenea, camera de 64MP le-a ajutat pe cele două surori să facă și primele poze pentru conturile de Instagram. Au fost încântate de rezultate. „Sunt foarte clare! În sfârșit, ni se văd și nouă culorile cum sunt în realitate. Pentru noi este un aspect esențial. Clienții pot vedea mai bine, iar atunci când punem poze colorate, comenzile apar mult mai repede. Chiar am făcut și un mic test. Am pus o prăjitură cu ciocolată, simplă și nu s-au uitat prea mulți la ea. Imediat ce am pus ceva colorat, a început să ne sune lumea”, povestește Miruna.

#ShowYourStyle #XiaomiRomania #Mi11Lite5G #Mi11Lite

Specificații Mi 11 Lite 5G și M i 11 Lite

  • Ecran: AMOLED DotDisplay 6.55” FHD+ cu refresh rate de 90Hz
  • Variante de culori: Mi 11 Lite 5G (Tru e Black, Mint Green, Citrus Yellow), Mi 11 Lite (Boba Black, Bubblegum Blue, Peach Pink)
  • Dimensiuni: Mi 11 Lite 5G (160.53mm x 75.72mm x 6.81mm, 159 grame), Mi 11 Lite (160.53mm x 75.72mm x 6.81mm, 157 grame)
  • Procesoare: Mi 11 Lite 5G (Qualcomm® SnapdragonTM 780G), Mi 11 Lite (Qualcomm® SnapdragonTM 732G)
  • Setup de camere: Camera principală: 64MP (F/1.79, 0.7μm 4-in-1 to 1.4μm); Cameră ultra wide: 8MP (F/2.2,1.12μm); Macro: camera telemacro de 5MP (F/2.4,1.12μm)
  • Încărcare: Baterie 4,250mAh (typ) ; încărcare rapidă 33W
  • Audio: Difuzoare duale; 2x microfoane; Certificare Hi-res Audio; Certificare Hi-res Audio Wireless

(promo)

Categorii Lifestyle