Show incendiar cu Shakira și Jennifer Lopez la Miami

shakira jlo

Finala Superbowl este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din Statele Unite, unde se joacă ultimul meci din Campionatul Ligii Naționale de Fotbal American. Evenimentul are audiențe record, iar anul acesta, Shakira și Jennifer Lopez au fost principalele artiste invitate să susțină un show artistic pe scena de la Miami.

shakira j lo superbowl

Cum era de așteptat, apariția celor două pe scenă a fost una explozivă, iar Shakira și Jennifer Lopez au făcut un show memorabil. Prima care a apărut în fața publicului a fost Shakira, care a împlinit duminică 43 de ani. Ea a deschis show-ul cu piesa She Wolf și a continuat cu celelalte melodii care au consacrat-o, cu coregrafii complicate, printre care artista de origine columbiană a executat și binecunsocutele ei mișcări din șolduri.

shakira

Nici Jennifer Lopez (50 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a încântat audiența cu repertoriul ei, iar la un moment dat, au urcat pe scenă pentru a interpreta melodii alături de ea J Balvin, dar și fiica ei, Emme. Toate cele trei costumații purtate de JLo pe scena Superbowl au purtat semnătura Versace, la fel ca și cele ale dansatoarelor ei.

jlo

Shakira și Jennifer Lopez au încheiat împreună spectacolul, care a culminat cu un foc de artificii deasupra stadionului Hard Rock din Miami.

În public s-au aflat nume precum Beyonce, Jay-Z sau Cardi B.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle