#ShoppingList: Pantofi, sandale, papuci

Am vorbit aici despre tendințele principale când vine vorba de pantofi în sezonul primăvară-vară 2018 și am extras de pe podiumuri modelele must-have pe care le vei purta neîncetat pânâ târziu în toamnă. Iar acum e momentul să îți prezentăm lista de shopping plină ochi de sandale de tot felul, papuci accesorizați, pantofi cu tocuri atipice ori stilettos reinterpretați.

Disco

Pot funcționa la fel de bine cu o pereche de jeanși, pentru o ținută casual, dar și cu o rochie vaporoasă sau fuste mini ori midi.

Zara, 199,90 lei

Pastel

Sigur ești familiarizată cu look-urile „pudrate“ de pe podiumurile sezonului, la această categorie intră și acești pantofi de culoarea liliacului. Poartă-i cu un costum în aceeași nuanță pentru a-i exploata la potențialul lor maxim.

Reserved, 229,90 lei

Versatili

Pot fi papucii casual pe care-i porți la o ieșire cu prietenii sau papucii office într-o zi în care îți dorești un outfit relaxat, de va Poartă-i cu o pereche de pantaloni și o cămașă albe, din in.

Zara, 149,90 lei

Împletiți

Poartă-i cu o rochie ori un costum din in și deja mult prea întâlnita geantă din rafie sau o geantă tricotată cum probabil ai tot văzut pe Instagram (Mai jos, o variantă cât se poate de cool.)

Mango, 249,90 lei

Cocktail

Sunt papucii perfecți dacă îți dorești un look relaxat, de seară, cu un chimono ori o pereche de pantaloni loose fit și un maiou cu spaghetti straps, din satin ori alt material prețios.

H&M, 299 lei

Sporty

Poartă-le cu pantaloni scurți, cu o salopetă sau, dacă îți dorești să le folosești ca piesă statement, poartă-le cu un costum alb, cu pantaloni țigaretă și sacou supradimensionat.

Pinko, 1.239 lei, Băneasa Shopping City, parter