Shopping: Reinterpretarea trench coat -ului clasic

Trench coat -ul este unul dintre item-urile care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. În afara faptului că este una dintre cele mai practice piese, este și foarte sofisticată. Designerii s-au jucat cu liniile lui clasice și l-au reinterpretat, generând o serie de noi piese, cum ar fi rochiile, fustele sau cămășile inspirate de obiectul iconic.

Burberry
Michael Kors

Designerii adoră să își pună la bătaie creativitatea și, cum în zilele noastre, pare că nu mai poate exista nimic nou sub soare, ei reinterpretează și reinventează constant piesele clasice. Sezonul acesta, trench coat -ul a avut parte de toată atenția lor, transformându-se în rochii, fuste, cămăși sau alte piese de care ai atâta nevoie pentru garderoba casual. Au mizat pe contrastul dintre celebrul bej, asociat cu această piesă încă din 1901, datorită lui Thomas Burberry, și negrul intens, creând ținute sofisticate, dar lejere și ușor de purtat. 

Cămașă Zara, 159,90 lei
Fustă Max Mara, 3.299 lei
Pantaloni H&M, 199,99 lei
Rochie Max Mara, 4.959 lei
Trenci Burberry, 9.150 lei

Accesorii cu care să porți trench coat -ul

O pereche de ochelari de soare cu rame groase și lentile negre îți va oferi aerul de agent care generează atâta charm! Optează pentu bijuterii cât mai fine, din aur galben sau roz, cu design adaptat stilului tău. 

Ceas Pierre Lannier, B&B Collection, 566 lei
Cozoroc Hedare, hedare.com, 180 euro
Inel Pandora, 279 lei
Inel Pandora, 279 lei
Geantă Louis Vuitton, 5.800 lei

Foto: PR, Hepta