Shopping List: Piese cool din satin

satin

A început timid acum două sezoane, iar acum, satinul și-a revendicat gloria pe catwalkurile sezonului toamnă-iarnă 2019/2020. L-am văzut la Versace, care a „scos“ din arhivă celebrele rochii din satin ale anilor 90, Off-White ne propune un costum sexy, cu pantaloni scurți și sacou cropped, Cristopher Kane, rochii mini cu volane, Armani bluze drapate etc. Mai mult, îți poți purta rochia din satin deopotrivă la party-uri, dar și la un eveniment de zi, cu o maletă sau o cămașă. 

Cum porți satinul toamna aceasta?

  • Satinul poate lua multe forme în garderoba ta de toamnă. Poate fi un costum loose fit pe care îl poți porta la cocktail party-uri, o rochie midi cu spaghetti straps, o fustă midi, o cămașă etc.
  • Poartă o rochie lungă din satin, vaporoasă, cu o pereche de sandale cu barete fine, sau pantofi-bijuterie ori cu aplicații din pene. 
  • Fusta din satin își poate găsi locul într-un ansamblu cu cizme de inspirație 70s și un pulover supradimensionat din cașmir. 
  • Vrei să porți o rochie din satin în timpul zilei? Asociaz-o cu ciocate și un turtleneck ori cu cizme cu vârf pătrat și o cămașă cu guler ascuțit. 
  • Iată mai jos și câteva piese pe care le poți trece pe lista de shopping dacă te-ai hotărât să dai o șansă acestui material ori dacă deja i-ai făcut introducerea în garderobă și vrei să încerci o mini-colecție de piese din satin.
Sacou Zara, 299 lei
Pantaloni Zara, 199,90 lei
Rochie Mango, 349,90 lei
Bluză H&M, 229,99 lei
Rochie Reserved, 139,99 lei
Bluză 349 lei; pantaloni 399 lei, Massimo Dutti
Fustă Reserved, 79,90 lei
Fustă H&M, 159,99 lei
Blazer Bershka, 199,90 lei
Cămașă Mango, 199,90 lei