Shopping List: Pantaloni cool pentru toamna aceasta

pantaloni

Sigur că nu duci lipsă de pantaloni de toate felurile în garderobă, însă sunt câteva modele cărora ar trebui să le acorzi atenție în acest sezon – pantalonii evazați, pantalonii cu talie înaltă, pantalonii din piele sunt doar câteva dintre piesele must-have ale acestei toamne. 

Pantaonii cu talie înaltă

Îi ai de câteva sezoane în garderobă și nu o să-i dai prea curând la o parte, pentru că sunt încă pe lista tendințelor și nu dau semne să plece prea curând. Poți, în schimb, să aduci un mic twist în ceea ce privește stylng-ul. Poartă-i cu malete ori bluze a la anii 2000, poartă-i cu ciocate ori botine înalte și cu trenciuri lungi.

Pantalonii din piele

Sunt cool și dacă ar fi să alegem pantalonii must-have în acest sezon, aceștia ar fi. Poartă-i cu pulovere din cașmir, cu un white T-shirt ori mergi mai departe cu styling-ul, și compune un outfit all leather cu un treci lung din piele și ciocate. 

Pantalonii evazați

Denim, piele, stofă, corduroy – nu prea are importanță atât timp cât au talia înaltă ori regular și sunt evazați. Poartă-i cu sacouri supradimensionate și botine cu vârf pătrat, cu pulovere oversized și botine cu vârf ascuțit etc.

Pantalonii loose fit

Practic pantalonii tăi de zi cu zi. Îi poți purta cu pulovere bomber cropped, cu tricouri și trenciuri, cu sacouri scurte, dacă alegi o pereche de botine cu vârf pătrat ori pantofi de inspirație masculină.

Pantalonii oversized

New entry în garderoba ta pentru acest sezon. Poartă-i cu sacouri supradimensionate, cu sweatshirt-uri ori hanorace, cu jachete din piele clean cut, cu sneakers ori botine cu vârf ascuțit. 

pantaloni