Shopping List: Cele mai hot produse de machiaj

produse de machiaj

Toamna se numără…produsele de machiaj! Noutățile din zona de beauty au defilat în toată splendoarea la începutul acestui sezon și ne-au cucerit de la prima vedere. Pe această cale, te invit să descoperi cateva dintre cele mai hot produse de machiaj pe care trebuie să le încerci în această toamnă.

Deși și-au întristat fanii odată cu anunțul conform căruia paleta originală Naked va ieși din producție, cei de la Urban Decay s-au revanșat în această toamnă prin lansarea noii palete Urban Decay Naked Cherry. De la ambalaj până la nuanțe, Naked Cherry este o paleta cu un vibe sexy căreia nu îi poți rezista. Conține 12 nuanțe irezistibile de farduri de pleoape, de la crem și roz auriu, la nuanțe intense de cireșe negre. Textura fardurilor este deosebit de cremoasa și catifelată, iar nuanțele sunt extrem de pigmentate. Paleta a avut parte de o lansare cum se cuvine, prezentă fiind și mașina retro Naked Cherry.

produse de machiaj

produse de machiaj

| Urban Decay Naked Cherry 249,00 lei |

Trendurile din această toamnă ne indică faptul că pomeților tăi le-ar prinde bine puțină culoare, însă nu oricare. Nuanțele de piersică sunt vedetele acestui sezon, așa că te invit să încerci noile farduri de obraz Maxi Blush de la Rimmel London.

produse de machiaj

| Rimmel London Maxi Blush 29,70 lei |

Zona cearcănelor poate fi problematică, mai ales atunci când nu îți poți găsi nuanța potrivită de anticearcan, însă acum acest lucru nu mai reprezintă o problemă. MAC Cosmetics a lansat anticearcanul Studio Fix 24h Smooth Wear Concealer, care este acum disponibil în 33 de nuanțe. Având o textură fluidă, acesta asigură o acoperire medie spre mare, rezistență de până la 24 de ore și un finish mat. 

| MAC Studio Fix 24h Smooth Wear Concealer, 97,00 lei |

27 Septembrie a fost ziua în care Bobbi Brown a sărbătorit 3 ani de activitate în România. Cu această ocazie am aflat de lansarea noilor rujuri din gama House of Luxe: Luxe Lip Matte și Luxe Lip Liquid High Shine. Rujurile din colecția House of Luxe – disponibile exclusiv în magazinele Bobbi Brown – alunecă ușor pe buze având în structură pigmenți puri de pulbere pentru o intensitate maximă a culorii și senzație mătăsoasă timp de 12 ore.

produse de machaij

| Bobbi Brown Luxe Lip Matte 172 lei |

Foto: Maria Stefan, PR