Shopping List: Cele mai cool tricouri cu imprimeuri pentru vara aceasta

tricouri imprimeuri

Vara aceasta, tricourile cu imprimeuri vin în forme cât se poate de jucăușe – avem tricouri cu printuri din desene animate, tricuri cu imagini din serialele preferate din copilărie, adolescență ori actuale, cu logouri sau cu trupele din playlist-urile noastre ori pe care le vânăm conștiincios pe la festivaluri. 

Cartoons

Tricourile cu print-uri cartoons sunt literalmente peste tot, mai mult, unele brand-uri au o selecție cu mai toate personajele din desenele animate ale copilăriei noastre – Aladdin, Mikey Mouse & Minnie Mouse, Betty Booop, Mica Sirenă, Donald Duck etc. Poartă-le cu jeans cu talie înaltă, pantaloni scurți din denim și sneakers cu sacouri ori cămăși oversized.

Tricou Zara, 79,90 lei
Tricou H&M, 39,99 lei

 

Band T-shirt

Ramones, Led Zeppelin, Radiohead – you name it! Și vara aceasta e cool să-ți „lași la vedere“ preferințele muzicale, fie ele mai actuale ori din garda veche de trupe iconice. 

Tricou Bershka, 79,90 lei
Tricou Replay, preț la cerere

Seriale

Și serialele se bucură de un display cum se cuvine pe tricouri vara aceasta. Friends, Clueless, Stranger Things, tot ce-ți rămâne de făcut e să alegi dacă preferi să dai outfitului tău un touch nostalgic sau să-ți dezvălui serialul responsabil de binge watching din prezent. 

Tricou Zara, 79,90 lei
Tricou Pull and Bear, 79,90 lei
Tricou H&M, 59,99 lei

Logos

Logourile se poartă la vedere. Și nu vorbim în mod special de logo-urile brandurilor de modă, ci de cele pe care le găsești pe rafturile unui supermarket, precum Coca Cola, Pringles, Chupa Chups etc. 

Tricou Reserved, 19,90 lei
Tricou Bershka, 59,90 lei