Shopping List: Cele mai cool piese cu imprimeu tie-dye și cum le porți

Tie-dye-ul este unul dintre trendurile majore ale acestui sezon și dacă nu l-ai pus pe listă încă, te sfătuim să-i acorzi un pic de atenție. Dacă până acum îți aminteai cu nostalgie de anii ’90, când îți purtai tricoul favorit cu imprimeu tie-dye și franjuri, acum e posibil să găsești unul similar în magazine – și n-ar trebui să-l ocolești. Pe podiumurile sezonului a luat diverse forme – fuste ( Prada), rochii (Stella McCartney) tricouri și sweatshirts (R13) pălării și hanorace (Ashley William) și a venit într-o varietate generoasă de culori, chiar dacă nu atât de vibrante ca-n anii ’60, când a început „febra“ tie-dye. 

Accente

Dacă încă nu ești convinsă de accest trend, îl poți folosi în ținute sub formă de accente – poartă un tricou tie-dye într-o nuanță fluorescentă cu un costum alb, din in, cu pantaloni scurți;  jachetă cu imprimeu tie-dye la un outfit monocrom alb, negru ori într-o culoare neutră; fustă-furou cu imprimeu tie-dye, t-shirt alb și sandale cu barete subțiri. 

Accesorii

Un bucket hat tie-dye îți va transforma orice outfit casual, de vară, într-unul cool. Efect valabil și în cazul bentițelor, care își „trăiesc“ o nouă perioadă de glorie în acest sezon. La fel de bine te poți folosi de un tote bag, o șapcă ori o pălărie cu boruri mai largi din bumbac ori din denim. 

Full look

Dacă te hotărăști să îmbrățișezi acest trend și să-l exploatezi la maximum, îți propunem un total look tie-dye. Adică pantaloni din denim ori fustă, tricou și o jachetă oversized – poți păstra o singură culoare pentru toate piesele, ori poți jongla cu două – oricare dintre variante va arăta cool. 

Pont: Dacă alegi această variantă, pune accent pe accesorii. Ochelarii negri mici și geometrici și sneakers Vans ori alte modele clasice sunt de luat în seamă.

Bluză Stradivarius 79,90 lei
Jachetă Zara, 149,90 lei
Pantaloni scurți Zara, 99,90 lei
Tote bag Pull&Bear, 59,90 lei
Rochie Stradivarius, 149,90 lei
Teniși Pull&Bear, 149,90 lei
Fustă Reserved, 179,99 lei
Costum de baie Topshop, preț la cerere
Tricou Reserved, 49,99 lei