Shopping List: Cele mai cool mantouri în acest sezon

mantouri

Suntem în plin sezon al paltoanelor și al mantourilor de toate felurile și, chiar dacă până de curând am mai trișat cu câte un sacou ori o jachetă, vremea rece nu ne mai dă voie. Așa că am făcut un mic tur al magazinelor și am selectat acele piese în care merită să investești sezonul acesta și îți dăm și câteva sugestii despre cum să le alegi și cum să le porți. 

Lână + oversized

Paltoanele din lână nu sunt doar practice în acest sezon, sunt și cool. Alege un croi în V și o mărime care să-ți permită să-l porți cu un pulover tricotat gros. Un mantou supradimensionat o să arate cool și-n ținutele de zi și dacă sunt purtate peste o rochie glam, oricare ar fi textura lui, din lână, din piele, din plușetc. 

Piele 

Sezonul acesta, mantoul din piele a fost și este poate cel mai râvnit item. Dacă vrei să obții o ținută uber cool, poartă-l într-un ansamblu ușor sport. Asociază-l cu jeans, hoodies și fesuri ori șepci în culori contrastante. 

Teddy bear

Credeai că ai scăpat de jachetele și paltoanele din pluș? Nici vorbă. Dacă încă mai ai mantoul pe care l-ai purtat iarna trecută, e momentul lui. Partă-l la outfituri casual, cu sneakers ori du-l într-o zonă ușor elegantă și asociază-l cu botine din piele lăcuită și rochii structurate.

Pastel

Mantourile în nuanțe pastel nu părăsesc nici ele lista tendințelor pentru sezonul rece. Poartă-l cu alte piese în aceeași nuanță sau în nuanțe vecine și adaugă un accent într-o culoare puternică, poate fi chiar neon. 

Culori tari

Culorile tari nu sunt pentru toată lumea, dar efectul pe care-l creează atunci când sunt corect puse în compoziții este suficient de cool să merite încercarea. Poartă-l la o ținută monocromă, astfel încât să devină piesa centrală a outfitului, în rest, păstrează look-ul cât se poate de clean.

Palton Stefanel, preț la cerere
Redingotă Zara, 349,90 lei
Palton Mango, 549,90 lei
Palton Zara, 549,90 lei
Mantou din pluș, H&M, 279,99 lei
Platon din lână, Massimo Dutti, 1.999 lei
Mantou Marks & Spencer, 359 lei