Shopping List: 7 pulovere supradimensionate de purtat în această perioadă

pulovere supradimensionate

Încă din toamnă ignoram temperaturile și împrumutam puloverele din garderoba de iarnă la care avem acum full access, pe care le asociam cu fuste midi și rochii vaporoase transportate și ele dintr-un alt sezon decât cel în care eram. Dar acum a venit momentul să ne aliniem garderoba la vreme și să le oferim locul lor meritat. Așa că o să ne ocupăm azi de puloverele supradimensionate, care par cea mai bună variantă atunci când îți dorești să iei o pauză de la layering și să porți o singură piesă – eficientă.

Cum le porți

Poți în continuare să păstrezi fustele midi plisate, din satin, ori rochiile lungi vaporoase și să le asociezi cu pulovere supradimensionate, cu fir de cașmir, și cu ciocate. Pantalonii trei sferturi de tot felul, asociați cu botine cu vârf ascuțit sunt și ele jumătate de ansamblu numai bun de asociat cu pulovere oversized.

Cum le alegi

Puloverele din lână, albe, sau culoarea untului ori chiar culori pale vor funcționa foarte bine dacă le pui în același outfit cu rochii midi în culori tari, pot fi drepte, din piele sau alte materiale rigide. O altă variantăd e styling ar fi să asociezi nuanța puloverului cu cea a restului outfitului, spre exemplu, poartă un pulover verde mentă cu o fustă midi sau o pereche de pantaloni pană în aceeași nuanță, botinele asortate sunt bonus, e perfect dacă le găsești, dar poți oricând să porți unele albe ori negre.

COS, preț la cerere
Max Mara, 1.159 lei
Max&Co, 739 lei
Max&Co, 739 lei
H&M, 199,90 lei
H&M, 199,90 lei
Zara, 149,90 lei
Zara, 149,90 lei
Zara, 149,90 lei
Zara, 149,90 lei
Stefanel, preț la cerere