Shopping List: 5 rochii de vară pe care le poți purta și toamna 

rochii de vară

Moda în 2018 îți oferă o foarte mare flexibilitate în ceea ce privește stylingul și poți jongla cât se poate de mult și cu materialele, poți asocia materiale rigide și materiale prețioase, cum ar fi pielea cu mohairul și poți experimenta în voie cu nuanțele tari și pale etc. Cu alte cuvinte, dacă reușești să alcătuiești o imagine coerentă, ești good to go, fără să ții cont de reguli ori artificii stilistice pe care le respectai cu sfințenie în trecut. 

Azi o să vorbim despre rochii, acele rochii pe care le poți purta vara, dar sunt numai bune de trecut și-n sezonul rece.

Versatilă

Poart-o în orice moment al zilei, e suficient de ușor de manevrat în funcție de styling. Cu cizme înalte și un pulover supradimensionat, ori cu sandale cu barete fine ori pantofi bijuterie, seara, la un cocteil ori un alt event glam.

199 lei h&m
H&M, 199 lei

Print floral

Dacă se încheie vara, nu înseamnă că se termină și relația noastră cu printul floral. Poți purta această rochie într-o formulă cu vibe romantic, cu un pulover din tricou ori cardiganul pe care îl ai de la bunica, și o pereche de cizme.

rochii reserved 349 lei
Reserved, 349 lei

De seară

Seară mai relaxată, în care o poți asocia cu o maletă și o pereche de botine, ori una ceva mai pretențioasă, caz în care o poți purta doar cu o pereche de sandale argintii și un mic sac din satin.

h&m studio 279 lei
H&M Studio, 279 lei

Tartan

E unul dintre trendurile-vedetă ale sezonului și ar trebui, dacă nu ai făcut-o până acum, să investești într-o piesă ori două în carouri. Poartă-le cu ghete grunge, cu pantofi Dr. Martens și ciorapi negri ușor transparente și, bineînțeles, cu berete de tot felul.

rochii zara 199,90 lei
Zara, 199,90 lei

Office

E o piesă pe care poți construi destul de mult, asta dacă nu vrei nu să o porți ca atare. Spre exemplu, o poți purta cu o maletă dintr-un tricot fin, ciorapi negri ușor transparenți și botine din lac cu vârf pătrat.

rochii Stefanel 900 lei
Stefanel, 900 lei

Foto: hepta.ro