Shopping List: 10 rochii din materiale naturale, pe care să le porți toată vara

rochii din materiale naturale

Se apropie zilele însorite și „nesfârșite“ de vară, moment bun să-ți planifici outfiturile pentru sezonul cald. Iar noi am făcut mai jos o listă de rochii din materiale naturale pe care să le ai în vedere data viitoare când mergi la shopping. De data aceasta, ne-am focusat în primul rând pe materiale, dar am ținut cont ca designul rochiilor să fie actual și a ieșit o selecție cât se poate de dezirabilă pentru garderoba de vară.

Ușor-ușor, scăpăm de layerele greoaie, de trenciuri și mantouri și ne îndreptăm către outfituri ceva mai relaxate, potrivite pentru sezonul cald. Chiar dacă nu e încă vremea potrivită pentru rochii, nu strică să ne pregătim din timp. Mai ales că, în magazine, selecțiile de haine de vară sunt foarte generoase și avem de unde alege pe îndelete. 

Ce-ți propunem pentru acest sezon este să alegi ținând cont în primul rând de materiale, fără să-ți scape însă din vedere designul ori tendințele.

Shop the look – Recreează stilul lui Taylor Swift

Shopping List: 10 rochii din materiale naturale. Rochiile pentru vară 2019 sunt din materiale prietenoase cu pielea, precum inul, mătasea, bumbacul și au croieli relaxate, iar asta înseamnă că vor fi fluide sau loose fit. Evită materialele sintetice, chiar dacă te cucerește designul. Întâietate, vara aceasta, au piesele din materiale care îi permit pielii să respire și care îți vor crea totodată confort. Poți avea o mini colecție de rochii cool chiar și atunci când prioritatea principală sunt materialele, iar noi o să îți arătăm cum în selecția de mai jos. 

Rochie din bumbac, Massimo Dutti, 679 lei
Rochie din mătase, H&M, 399,99 lei
Rochie din in, Zara, 99 lei
Rochie din in, Uterque, 595 lei
Rochie din in, Mango, 249,90 lei
Rochie din bumbac 100%, Zara, 199,90 lei
Rochie din bumbac 100%, afmf.ro, 257 lei
Rochie din bumbac 100%, COS, preț la cerere
Rochie bumbac 100%, Mango, 299,90 lei
Rochie din bumbac 100%, Framboise, 410 lei

Citește și: Ce accesorii se poartă vara aceasta

Citește și: 4 idei de styling pentru fusta midi