Shopping list: 10 piese cu imprimeuri cool, pe care le găsești acum la reduceri

piese imprimeuri

Și în acest sezon podiumurile au fost foarte generoase cu imprimeurile. Am văzut o gamă împresionantă de printuri și parcă ne-a alimentat pofta de-a ieși la shopping și de-a pune pe listă culori vibrante și cât se poate de multe piese cu imprimeuri florale, geometrice, exotice, abstracte, pop-art, animal print etc. Imprimeurile acestui sezon au însă un feature nou – mixul și un no rule rule care îți țintește în mod direct creativitatea. Practic, poți mixa printurile între ele, fără să ții cont dacă sunt din același registru ori dacă nuanțele pot fi asociate între ele, până când rezultatul te mulțumește. Pe scurt, look-urilor tale din această vară vor fi rezultatul experimentăriilor cu imprimeuri diferite. 

Practic, orice abatere de la regulile cu care erai obișnuită pănă acum, e apreciată în acest sezon când vine vorba de printuri. Poți mixa în voie imprimeurile în culori tari și în culori pale, tie-dye și florale, geometrice și animal print – creativitatea și experimentarea sunt cuvintele-cheie vara aceasta.  Poți merge chiar într-atât de departe cât să-ți creezi un fuul look din piese cu imprimeuri, doar ține cont de culori, să fie complementare, în rest, nu există nicio opreliște. Dacă însă nu ești foarte into printuri, iar stilul tău e ceva mai minimalist, poți miza pe piese cu imprimeuri grafice, monocrome.  

Pentru o mai bună înțelege a tendințelor referitoare la imprimeuri, poți consulta propunerile designerilor pentru acest sezon. Vei găsi polka dots, interpretate într-o manieră contemporană la Rejina Pyo sau Carolina Herrera, la Escada dau o notă jucăușă costumelor strucutrate, iar la Dolce & Gabbana propuse în variante full look, cu buline oversized. Imprimeuri florale vei descoperi la Erdem, Louis Vuitton, Alexander McQueen sau Simone Rocha, unde au luat forma unor rochii foarte feminine sau au fost introduse sub formă de broderii pe mantouri din tul. La Gucci, Dolce & Gabbana, Burberry sau Roberto Cavalli vei găsi inspirație dacă îți propui să introduce în ținute piesele cu animal print. Iar la Paco Rabanne, Collina Strada, Proenza Schouler și Tome găsești cele mai cool idei de bună purtare a tie-dye-ului în această vară. 

Fustă Zara, 89,90 lei
Cămașă Mango, 59,90 lei
Cămașă Uterque, 275 lei
Bluză Reserved, 49,99 lei
Cămașă Bershka, 59,90 lei
Pantaloni Pull&Bear, 79,90 lei
Rochie Zara, 129,90 lei
Cămașă H&M, 29,99 lei
Bluză Mango, 79,90 lei
Rochie Stradivarius, 79,90 lei