Shop the trend: Imprimeuri florale

Fie că vorbim de florile mărunte, inpirate de anii ’60, de florile mari, generoase, ori de cele care abia se întrezăresc pe materiale, nici podiumurile acestui sezon n-au dus lipsă de imprimeuri florale. Au luat forme dintre cele mai diverse, de la rochii vaporoase, la Gucci sau Self-Portrait, de inspirație retro, la Miu Miu, fuste mini și blazere supradimensionate (Marni) până la pantaloni largi (Michael Kors) și bluze semitransparente (Zimmermann). Mai jos, am făcut o selecție de piese pe care ți le poți achiziționa, dacă îți dorești să dai un aer primăvăratic garderobei tale.

Rochii

Încă le mai poți purta cu pulovere supradimensionate, din cașmir sau alte țesături prețioase, și cu botine ori cizme înalte. Dacă însă temperaturile sunt prietenoase, poartă-le cu pantofi cu barete fine și kitten heel și, pentru un aer edgy, adaugă un sacou ori un blazer oversized.

De la stânga la dreapta: H&M, 139 lei, Uterque, 989 lei, Zara (199,9 lei), Marks & Spencer, 259 lei, Băneasa Shopping City, H&M, 199 lei, H&M, 129 lei.

Bluze

Poartă-le la birou, în ținute casual sau în cele de seară, sunt bluzele pe care le poți integra în ținute în orice moment al zilei. Mixează-le cu jeanși cu talie înaltă ori pantaloni-țigaretă, cu fuste midi cu imprimeuri florale asemănătoare.

De la stânga la dreapta, în sensul acelor de ceasornic (sus, centru): Mango, 320 lei, Doriane Van Overeem, 1.915 lei, Uterque 509 lei, Zara 199,9 lei, Zara, 149,9 lei, Kenzo, 1.670 lei.

Pantaloni 

Cea mai șic manieră de-a purta pantalonii largi, trei sferturi, cu imprimeu floral, în această primăvară e să-i pui în același ansamblu cu un chimono ori un blazer cu imprimeu asemănător sau chiar identic. Poartă-i cu sandale ori botine (încă îți mai permiți) albe, cu vârf ascuțit.

De la stânga la dreapta: Uterque, 439 lei, Zara 99,9 lei, Marks & Spencer, 429 lei, Băneasa Shopping City, Zara 199,9 lei.

Foto: hepta.ro