Share the drama alături de gașca de prieteni

Aseară, am stat cu sufletul la gură și am trecut printr-un întreg carousel emoțional, a căror intensitate a atins cote de neimaginat, vizionând LIVE ultimele 90 de minute ale finalei epice UEFA Champions League de la Kiev by Heineken dintre Liverpool și Real Madrid.

Spațiul special amenajat pentru finala UEFA a dublat intensitatea trăirilor prin efectele speciale oferite de jocul de lumini, suprafața sălii și cei 700 de oameni prezenți. Toți, alături de gașca de prieteni, împărtășind o adevărată experiență și un Heineken.

O parte din echipa A List Magazine a pășit entuziasmată și pregătită să își susțină echipa favorită aseară, asemenea unui film dramatic, intens și răsunător. Am ajuns curioși să aflăm finalul poveștii, iar, pe măsură ce sala s-a umplut, nerăbdarea noastră a crescut treptat.

Suntem o echipă plină de energie și uneori chiar gălăgioasă, însă o dată ce meciul a început și toate locurile au fost ocupate, la masă se așterne liniștea, iar ochii sunt pironiți asupra ecranului. O singură întrebare se află în mintea fiecăruia dintre noi: Care va fi echipa câștigătoare?

Încă de la primele minute ale meciului suntem asaltați de evenimente neașteptate, de drama jucătorilor care după salturi îndrăznețe și periculoase sunt nevoiți să părăsească terenul în lacrimi în urma accidentărilor . Prima repriză se încheie cu un gol anulat, ce ne-a purtat inițial pe culmile fericirii, ca imediat să ne reîntoarcem la speranța marcării unui gol.

În ce-a de-a doua repriză, barometrul momentelor dramatice s-a intensificat, totul părea asemenea unui  adevărat blockbuster: goluri surprinzătoare, rateuri neașteptate și o schimbare continuă a tabelului de marcaje. Minutele s-au scurs dar emoțiile au rămas, am strigat fericiți, am aplaudat și ne-am bucurat de un final asemenea celui de pe stadionul Olimpic de la Kiev!

                                                 #sharethedrama #shareaheineken #heineken

Categorii Lifestyle