Shakira și Jennifer Lopez, show legendar pe aceeași scenă

jennifer lopez shakira

Cele două artiste vor cânta împreună pentru prima dată, iar evenimentul se va produce la finala Super Bowl, meciul pentru campionat al National Football League, cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii, tratat ca o sărbătoare națională. Meciul va avea loc la Miami, pe 2 februarie 2020.

Jennifer Lopez și Shakira vor să pună la punct un specatcol perfect, la care au început să lucreze intens. Am vorbit deja cu Shakira de câteva ori, am început să ne organizăm amândouă și ne gândim pe cine o să aducem alături de noi pe scenă. Suntem foarte încântate, vre să facem un spectacol minunat, de impact, care să fie urmărit cu plăcere de toată lumea. Nu mai e nimeni ca Shakira și vrem ca, împreună, sa ne punem cât mai bine în valoare și să creăm un moment special în acea seară. O să fie o explozie de energie!” a declarat Jennifer Lopez.

Printre vedetele feminine care au cântat de-a lungul timpului la finala Super Bowl se numără Beyonce, Madonna, Katy Perry sau Lady Gaga.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle