Sfaturi practice pentru dimineți vesele și organizate

Specialiștii ne recomandă să încercăm să evităm cât mai mult folosirea telefonului mobil dimineața, sau cel puțin să nu fie primul lucru pe care îl facem atunci când ne trezim.

Kanye West are chiar și o regulă în această privință, astfel el și Kim Kardashian nu au acces la telefoane dimineața sau când petrec timp impreună.

În loc să verifici conturile de socializare, fă-ți timp 1-2 minute pe zi pentru a-ți detensiona zona gâtului, stai cu picioarele depărtate și brațele moi în jurul corpului și începe prin a-ți scutura câte un membru pentru un minut fiecare. Efectuate zilnic, aceste mini-exerciții sunt extrem de utile atunci când sunt realizate dimineața, imediat după ce te-ai trezit.

Programează-ți ziua, fă-ți un mic orar în care îți stabilești toate întâlnirile și drumurile pe care le ai de făcut, astfel vei fi mult mai organizată și îți va fi mult mai ușor să faci față evenimentelor din ziua respectivă. Obiceiul de a-ți nota diverse gânduri într-un jurnal este extrem de folositor, mai ales atunci când știi că ai atâtea lucruri de făcut încât este posibil să îți scape un detaliu important. În plus, te poți folosi de același jurnal pentru a-ți așterne impresiile la finalul zilei. Fii sinceră cu tine și nu te teme să îți exteriorizezi gândurile și părerile. Încearcă acest exercițiu timp de câteva săptămâni, noi suntem sigure că îți va fi de folos.

Foto: Hepta.ro

Categorii Lifestyle