Sfaturi inteligente pentru a fi în formă, în această primăvară!

Tanya Croitoru, antrenor de fitness cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu, ne oferă câteva tipsuri la îndemâna oricui pentru a fi în formă în această primăvară.

Antrenează-te zilnic sau mergi în aer liber! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mișcarea reduce stresul și ne oferă o stare de bine. Încearcă să faci o plimbare în parc, respectând regulile de distanțare socială sau mergi zilnic cu bicicleta. Ideal ar fi să respecți un program de exerciții fizice, fie în sala de sport, fie pe online.

Adoptă o rutină a somnului. Specialiștii spun că este bine să încercăm să adormim și să ne trezim la aceeași oră. Încearcă înainte cu 30 de minute de culcare să oprești televizorul sau telefonul și dă-i timp minții să scape de grijile de peste zi.

Alimentația sănătoasă este baza lingevității. Așadar, încearcă să nu consumi prea multe dulciuri sau junk-food și atenție la consumul de cafea, deoarece cafeaua în exces accentuează anxietatea. Evită consumul de alcool, tutun etc.

Practică exerciții de meditație mindfulness. Aceste tehnici de relaxare și meditație mindfulness ne ajută să scăpăm de stress. Recomad zilnic posturi de stretching și yoga. Sunt perfecte pentru minte și corp și ne ajută să scăpăm de depresie și anxietate.

Încearcă să vezi partea plină a paharului și să fii recunoscător pentru tot ce ai bun în viața ta. Optimismul alungă stresul, iar recomandarea mea ar fi ca fiecare dintre noi să elimine toate gândurile negative.

Să ne bucurăm de primăvară!

Categorii Lifestyle