Sfaturi despre viață, dragoste și cuplu de la Michelle Obama

michelle obama

Michelle Obama (56 de ani), fosta primă doamnă a Statelor Unite, a vorbit despre relații, viață și dragoste într-un nou episod din podcastul care îi poartă numele. Luna viitoare, Michelle și Barack Obama împlinesc 28 de ani de la căsătorie și, cu această ocazie, fosta prima doamnă a dezvăluit câteva amănunte din intimitatea ei cu fostul președinte american și a vorbit despre provocările din cuplu.

Michelle Obama a dezvăluit mai multe amănunte din parcursul relației ei cu Barack Obama și a vorbit despre cât de important este ca ambii parteneri să nu se dea bătuți cand întâmpină obstacole. ”Au fost cazuri în care îmi venea să-l arunc pe Barack pe fereastră, pentru că se întâmplă să treci și prin astfel de situații, când spiritele se încing, dar asta nu înseamnă să renunți. Iar aceste perioade pot dura mult timp, pot dura ani de zile”, a povestit Michelle Obama.

michelle barack obama

”Cuplurile tinere trec printr-o mulțime de provocări și sunt gata să renunțe la primul obstacol, deoarece cred că nu mai e nimic de făcut. Nu vreau decât să spun că, daca eu și cu Barack ne-am fi dat bătuți de fiecare dată când am dat de greu, ne-am fi despărțit de nenumărate ori, dar avem o căsnicie trainică. Dar, dacă aș fi renunțat atât de ușor, dacă aș fi ales să-l părăsesc în acele perioade complicate, aș fi ratat toată frumusețea care se afla acolo, în egală măsură.

michelle obama

Michelle Obama oferă sugestii și despre criteriile în funcție de alegere a partenerului potrivit și face o analogie cu filosofia sportivilor. ”Am avea căsnicii mai bune dacă ne-am alege partenerii ca în sport – vrei pe cineva care să te ajute să câștigi, să fiți împreună numărul unu, să fie puternic. Nu-ți dorești un coechipier slab, pe care să-l domini, nu-i așa?  Totodată, dacă ești într-o echipă, trebuie să fii dispus să faci totul, nu doar anumite părți care îți fac ție plăcere și la care te pricepi cel mai bine. E nevoie de multă muncă pentru ca un cuplu să funcționeze – mai întâi, multă onestitate față de noi înșine și față de partenerii noștri. Cel puțin, eu asta am învățat”, a adăugat fosta primă doamnă, care are împreună cu Barack Obama două fiice – Sasha (19 ani) și Malia (22 de ani).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle