Sfaturi de la specialiști pentru îngrijirea părului blond

îngrijirea părului blond

Începuturile ne prind mereu puțin vulnerabili. Vrem să schimbăm, să inovăm, să fim altfel. Și, de ce nu, să avem un alt look? Să fim o apariție. În 2019, părul este mai important decât oricând în ecuația de look a unei femei. Contează lungimea, linia, tunsoarea, dar mai mult decât oricând culoarea. În 2019, blondurile luminoase, solare, nordice, transparente sunt regine.

Știi deja, un păr blond, mereu mai deschis, mai clar, mai suav, are nevoie de îngrijire, de muncă laborioasă în spate. De decolorat. De decapaj. De vopsire și revopsire.  Și, atunci, cum faci ca să îți menții părul frumos și sănătos? Află de la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional. ”Decapajul prespune o spălare a culorii, pe când acțiunea de decolorare presupune o deschidere a nuanței inițiale. Care operațiune este mai agresivă  cu firul de păr? Ei bine, decolorarea, dar nu dispera! Există soluții, există mereu căi prin care poți să ai și culoarea mult visată, dar și un păr sănătos. Există o obligație! Alege să îți deschizi culoarea părului într-un salon, sub supravegherea unui specialist. Doar el poate decide proporțiile de decolorant, astfel încât structura firului de păr să nu fie afectată. 

„Ia aminte: dacă tipul și calitatea firulului tău de păr nu permite un decapaj, atunci stilistul poate merge pe o variantă mult mai lejeră și totodată foarte modernă,  ombre sau o reiventare a lui, sombre. Cu ajutorul acestor tehnici,  poți obține jocuri de lumină în păr fără să ai prea multe bătăi de cap cu un păr decolorat în detrimentul sănătatii părului .”, adaugă specialistul.

Părul blond atrage multe priviri, dar are nevoie de asemenea și de o îngrijire specială. Știm deja că în timp, părul blond tinde să se deterioreze mai repede, sau că capete acele tente gălbui, deloc plăcute. Iată câteva produse care vor prelungi viața nuanței părului tău și îi vor asigura îngrijirea de care are nevoie.

Șamponul pentru păr blond Londa Professional Color Revive Blonde and Silver are o formulă îmbogățită cu pigmenți violet, ce sunt depozitați în fibra capilară, intensificand și subliniind nuanțele de gri sau blond cu reflexe reci. Neutralizează eficient tonurile nedorite de galben și auriu și lasă părul strălucitor, neted și hidratat, plin de vitalitate.

îngrijirea părului blond

Balsamul hidratant ORO DEL MAROCCO este recomandat părului blond sau cu șuvițe, cu structura fină. Prețios și rar, uleiul de argan acționează instant și oferă hidratare, starlucire și protecție. Bogat în Omega 6 și Phytosterol, acesta întărește firului de par, conferindu-i structura și volum. Previne despicarea varfurilor deteriorate și mărește rezistența firului de par.

îngrijirea părului blond

Uleiul K-PAK Color Therapy sub formă de spray sporește intensitatea culorii, hrănește și repară firul de par și adaugă strălucire. Oferă părului o culoare vibrantă, creează o strălucire briliantă ce radiază a sănătate, repară și restructurează cuticulele deteriorate pentru a rămâne sigilate și păstrează culoarea părului vopsit o perioadă mai îndelungată.

îngrijirea părului blond