Sfaturi de la IT-girls: Cu ce ne îmbrăcăm de Valentine’s Day?

it girls valentines day

Text: Ștefania Isar

Indiferent de faptul că ești sau nu într-o relație, nu ai cum să nu îți placă Valentine’s Day. Pe lângă florile și inimioarele care parcă au împânzit orașul, este una dintre cele mai bune scuze să mănânci ciocolată, de exemplu. Ori că mergi la o întâlnire romantică „with your significant other“, ieși cu prietenele în oraș sau stai acasă și faci un maraton de rom-coms, toate ne punem aceeași întrebare, cu ce ne îmbrăcăm de fapt, de V-day?

Cu ajutorul inspirației adunată de la faimoasele insta-girls, îți sărim în ajutor pentru a-ți compune ținută perfectă.

Majoritatea asociază întâlnirea de Ziua Îndrăgostiților cu o rochie, de preferat albă, roz sau roșie. Nu susținem stereotipurile, dar le putem transforma în ceva mai stylish. Poți purta o rochie de tip furou, roșie sau roz, ca @jessicaclements, care o poartă cu o pereche de combat boots, formând antiteza perfectă între botinele chunky și feminitatea rochiei. Un alt exemplu bun este @thaisklapisch, care poartă o rochie albă off-the-shoulder cu buline, păstrând aerul original și jucăuș al acestei sărbători. Întrucât neonul este la mare căutare sezonul acesta, poți opta pentru ceva asemănător lui @thegrinchchannel, care poartă o fustă din vinil corăi aprins, cu un tricou pe gât alb, având o ținută simplă, dar de extrem de actuală.

View this post on Instagram

Are you today’s date? Cause you’re an 11/10

A post shared by Jess Clements (@jessicaclements) on

View this post on Instagram

📷 @erikabowes

A post shared by GG / Safeplace (@thaisklapisch) on

View this post on Instagram

@thegrinchchannel ⭐️

A post shared by GG / Safeplace (@thaisklapisch) on

Dacă vrei să porți pantaloni, dar vrei să păstrezi aerul elegant pe care ți l-ar fi oferit o rochie, te sfătuim să abordezi un look similar celui ales de @reginaanikiy, care poartă o cămașă albă, cropped, cu volane cu o pereche de mom-jeans negri, pe care nu îi lasă să ducă ținută într-o zona casual, blocându-i cu o curea accesorizată. Pentru varianta în care decizi să faci ceva în timpul zilei și ai nevoie de o ținută mai comodă, o ținută ca a @rastacame este perfectă pentru ține, alege un costum full-body negru, poate chiar decupat că al ei, și asortează-l cu o pereche de white sneakers, activewear-ul continuând să fie un trend de mare influență și în 2019.

View this post on Instagram

🍑🔪

A post shared by Regina Anikiy (@reginaanikiy) on

View this post on Instagram

🦀

A post shared by Camelia Bourbon (@rastacame) on