Sezonul 8 din Suits revine, fără Meghan Markle și Patrick J. Adams

Am să fiu puțin subiectivă și am să spun că Suits este, de departe, unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am văzut vreodată. Are de toate: de la ținutele impecabile și până la replicile bine gândite, pe care le notez în carnețel ca să le pot folosi și eu. Așa că am fost mai mult decât încântată să aflu că Suits va reveni pentru cel de-al optulea sezon, însă cu două mari schimbări: nu îi vom mai revedea pe Meghan Markle și pe Patrick J. Adams în rolurile lui Rachel Zane și, respectiv Mike Ross.

Despre Meghan Markle se știa deja că, în urma logodnei cu prințul Harry, va trebui să își abandoneze rolul, însă în cazul lui Patrick J. Adams, vestea a venit abia acum câteva zile, printr-o postare pe contul de Instagram al actorului, în care acesta a dezvăluit că ultimii 7 ani i-au schimbat viața și că a fost o onoare să joace un personaj cu care foarte mulți oameni s-au conectat.

Finalul sezonului șapte va apărea în martie în Statele Unite ale Americii, când ne vom lua la revedere de la Rachel și Mike. Dar bine că Harvey Specter și Donna nu pleacă nicăieri!

Iar pentru aceia dintre voi care nu au văzut nici măcar un episod din Suits, serialul îi are în prim-plan pe Harvey Specter, un avocat de succes, și pe Mike Ross, un tânăr inteligent, care, deși nu a învățat Dreptul la Harvard, ajunge să fie angajat la firma de avocatură Pearson Hardman, pe post de asociat al lui Specter.

Așadar, dacă nu ai văzut Suits, sper că te-ai convins că este un must-see, iar dacă ești deja la zi cu toate episoadele, atunci nu îți rămâne decât să iei fiecare sezon de la început până în luna martie.

Text de Emilia Mocanu, elevă în clasa a X-a la Şcoala Centrală din Bucureşti.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI:

Ce nume și ce titlu va avea Meghan Markle după ce se căsătorește cu Prințul Harry

Categorii Lifestyle