Sex toys, cizme cu rotile și skateboarduri Saint Laurent – Magazinul Colette bifează o ultimă colaborare înainte să se închidă

Colette este nu doar un concept store, ci o adevarată experiență. Poate că veți spune ca nu intrați pentru că sunt doar lucruri scumpe dar, experiența, know how-ul cu care pleci, nu se compară cu nimic. Poți să o iei ca pe o vizită la un muzeu. – Asta spunea colega mea, Bianca Popescu, în editorialul ei de aici, publicat în momentul în care știrea că magazinul Colette se va închide în decembrie a făcut înconjurul internetului. Și sunt perfect de acord – o să îmi fie dor de Colette… de raftul imens de reviste pe care e dificil să le găsești în alte locuri (cu atât mai mult în România), de colecțiile de suveniruri care mai de care mai simpatice (am de la Colette un urs polar care îmi dă bună ziua de fiecare dată când deschid frigiderul), de privitul la lucruri pe care nu mi le permit, dar care, lăsând la o parte prețurile piperate, sunt pur și simplu eye candy și nu te poți opri din uitat la ele), și de agitația care e în magazin indiferent de zi sau de oră (uneori e atât de aglomerat încât e nevoie să stai la o mică coadă pentru a intra, chiar dacă e o zi oarecare din săptămână).

Dupa 20 de ani, Colette își închide porțile și, bineînțeles, a ținut să bifeze o ultimă colaborare extravagantă. Brandul cu care s-a făcut colaborarea nu este ales la întâmplare – este vorba despre Saint Laurent, ce urmează să ocupe spațiul în care este acum magazinul Colette, după închiderea sa.

Colecția specială este semnată de directorul creativ Saint Laurent, Anthony Vaccarello, și include fel de fel de item-uri, pentru toate gusturile și… pentru toate portofelele.

Jucării-fetiș, un set de skateboarduri, o pereche de cizme-hibrid-patine-cu-rotile, și chiar și o Vespa se numără printre piesele din colecția Saint Laurent for Colette. Desigur, există și piese mai understated – portofele, genți, tricouri și hanorace. Iar dacă pur și simplu vrei să comemorezi ultima colaborare Colette, poți să îți iei o brichetă Saint Laurent, la preț de numai 5 euro.

Colecția este disponibilă nu numai în magazin, ci și online, până la data de 20 decembrie, când Colette își va închide porțile.

Brichetă Saint Laurent for Colette – 5 euro

Cizme Saint Laurent for Colette – 1.995 euro

Aparat foto Polaroid Saint Laurent for Colette – 500 euro

Sex toy Saint Laurent for Colette – disponibile în magazinul Colette

Skateboard Saint Laurent for Colette – disponibil în magazinul Colette