Serialul ”Salvați de clopoțel” revine. Pe cine vom revedea din distribuția inițială?

salvati de clopotel

Încă o veste bună pentru generația anilor ’90, deoarece serialul-cult pentru adolescenți ”Salvați de clopoțel” (Saved by the Bell) revine. Continuarea producției care s-a bucurat de la fel mult succes precum Beverly Hills 90210 include o parte din distribuția inițială, dar revine și cu nume noi.

La 30 de ani la difuzarea primului episod ”Salvați de clopoțel”, vom avea ocazia să-i revedem în mod cert pe Mario Lopez (CC Slater), Elizabeth Berkley (Jessie Spano) și pe Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris). În ceea ce o privește pe protagonista feminină, Kelly Kapowsky, interpretată de Tiffany Amber Thiessen, lucrurile sunt încă neclare, deoarece actrița se află încă în negocieri pentru apariția în serial. Nicio o veste încă nici din partea celorlalte personaje îndrăgite, Screech (Dustin Diamond) și Lisa Turtle (Lark Voorhies).

salvati de clopotel

Urmașii protagoniștilor din producția originală duc povestea mai departe. Astfel, personajul masculin principal, Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar) este acum guvernatorul Californiei, iar fiul lui, Mac Morris, interpretat de Mitchell Hoog, este elev al aceluiași liceu privilegiat la care a învățat și tatăl său, Bayside High. Zack Morris este nevoit să închidă ma multe licee din zone defavorizate, din cauza lipsei de fonduri, iar elevii sunt repartizați la mai multe licee de elită, printre care și Bayside High. De aici, intriga se conturează imediat, deoarece întâlnirea dintre elevii veterani și cei nou-veniți nu este una lipsită de scântei.

Din generația nouă ”Saved By The Bell” fac parte Dexter Darden, Mitchell Hoog, Haskiri Velazquez și actrița transgender Josie Totah.

salvati de clopotel

Serialul va fi difuzat pe noul canal de streaming al NBCUniversal – Peacock.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle