Serialele pe care trebuie să stai cu ochii în 2020

Titluri proaspăt scoase din cuptorul producției, precum Avenue 5, High Fidelity sau The Falcon and the Winter Soldier, și seriale care și-au câștigat deja popularitatea și lansează acum sezoane noi: în materie de TV, 2020 este un platouaș cu de toate, numai bun de savurat în serile de bingeing.

Seriale noi

The New Pope

Pius al XIII-lea (Jude Law) este în comă. Și, după o neașteptată întorsătură de evenimente, secretarul de stat Voiello (Silvio Orlando) reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox (John Brannox), un aristocrat englez fermecător și sofisticat, carre devine Ioan Paul al III-lea. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. În plus, își dă seama foarte repede că va fi dificil să ia locul charismaticului Pius al XIII-lea, a cărui viață atârnă acum de un fir de ață. Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican. The New Pope, creat și regizat de Paolo Sorrentino, este disponibil acum pe HBO GO.

Avenue 5

O comedie SF savuroasă, Avenue 5 explorează o poveste ce are loc pe o navă spațială construită pentru turiștii intergalactici. Când o defecțiune apare la bordul navei de lux Avenue 5, inginerul trebuie să anunțe echipa compusă din căpitanul Ryan Clark (Hugh Laurie), proprietarul navei, Herman Judd (Josh Gad), și mâna lui dreaptă, Iris Kimura (Suzy Nakamura), că incidentul ar putea avea efecte catastrofale. Rav Mulcair (Nikki Amuka-Bird) supraveghează situația din centrul de control de pe Pământ, Matt Spencer (Zach Woods), directorul departamentului de relații cu clienții, face tot ce poate ca să-i calmeze pe pasageri, dar pasagera Karen Kelly (Rebecca Front) descoperă că membrii echipajului le ascund informații. Serialul este disponibil pe HBO GO.

The Outsider

Te gândeai la o nouă ecranizare ce are la bază un bestseller semnat de Stephen King? Atunci The Outsider este serialul pe care îl cauți. Acțiunea se petrece într-un mic orășel din Oklahoma, acolo unde este găsit corpul mutilat al unui băiat în vârstă de 11 ani. Există dovezi aparent de necontestat care arată cu degetul spre respectatul profesor de engleză (Jason Bateman), așa că detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) decide să-l aresteze. Cu toate acestea, bărbatul are alibiul perfect. Așa că întrebarea este: cum poate fi un om în două locuri, în același timp? Primele episoade din The Outsider sunt disponibile pe HBO GO.

Star Trek: Picard

CBS va face fericiți fanii genului SF și, în special, fanii celebrei francize Star Trek, mai ales că noul serial este centrat pe unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei: Jean-Luc Picard, căpitanul navei USS Enterprise, interpretat de actorul Patrick Stewart. Considerat un follow-up la Star Trek: The Next Generation, povestea descrie un nou capitol din viața protagonistului și noi aventuri în lumi nebănuite. Serialul va debuta pe 23 ianuarie pe postul american CBS & Amazon Prime (internațional).

High Fidelity

În anul 2000, High Fidelity, romanul semnat de Nick Hornby a fost transformat în film, cu John Cusack în rolul principal, iar acum are parte de o nouă ecranizare, un serial de această dată, cu minunata Zoë Kravitz în prim-plan. Actrița joacă rolul lui Rob, o tânără care deține un magazin de muzică și care trăiește, la fel ca noi toți, într-o permanentă stare de confuzie vizavi de viața ei. High Fidelity este produs de Hulu și va avea premiera pe 14 februarie.

The Falcon and the Winter Soldier

Dor de Avengers și de misiunile lor pentru protejarea lumii? Perfect, pentru că Falcon (Anthony Mackie) și Winter Soldier (the one and only Sebastian Stan) revin în atenția noastră, dar nu într-un nou blockbuster, așa cum ne-am aștepta, ci într-un serial produs de Disney+ anul acesta.

Mrs. America

Cu o distribuție de excepție (Cate Blanchett, Rose Byrne, Elizabeth Banks, James Marsden, Sarah Paulson și John Slattery), Mrs. America este unul dintre serialele cu cel mai mare potențial în 2020, o poveste inspirată din fapte reale, din lupta activistei Phyllis Schlafly.

Sezoane noi ale serialelor tale preferate

Grace și Frankie: Sezonul 6 – Premiera: 15 ianuarie / Netflix

Sex Education: Sezonul 2 – Premiera: 17 ianuarie / Netflix

Chilling Adventures of Sabrina: Sezonul 3 – Premiera: 24 ianuarie / Netflix

Outlander: Sezonul 5 – Premiera: 16 februarie / Starz

Better Call Saul: Sezonul 5 – Premiera: 23 februarie / AMC

Barry: Sezonul 3 – Premiera: TBD / HBO

La Casa de Papel: Sezonul 4 – Premiera: 3 aprilie / Netflix

Foto:

Categorii Lifestyle