6 seriale de comedie care te vor binedispune instantaneu

Tuturor ne place un serial bun de comedie, cu poveste, dar și cu muuulte glume inspirate (facem această mențiune pentru că, trebuie să recunoaștem, e greu să faci o producție cu glume în ziua de azi)! Din acest motiv, astăzi vă propunem șase seriale de comedie numai bune de văzut în momentele în care aveți nevoie de o porție serioasă… de râs. Și da, au efect terapeutic chiar și în zilele mai puțin bune.

Atlanta

Atlanta a câștigat anul acesta Globul de Aur pentru Cel mai bun serial de comedie, așa că nu ar strica să îi acorzi o șansă (are doar un sezon de zece episoade, așa că nu îți va lua mult să îl termini). Cu Donald Glover și Brian Tyree Henry în rolurile principale, povestea se învârte în jurul a doi veri ce reiau legătura în încercarea de a da lovitura împreună pe scena muzicii rap. Deși este comedie, Atlanta abordează și teme serioase, precum rasismul și discriminarea, într-un mod foarte interesant.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black este la limita dintre comedie și dramă, un serial care în mod sigur te va prinde… cel puțin în primele sezoane. În prag de nuntă, Piper Chapman (Taylor Schilling) află că a fost condamnată la închisoare pentru o infracțiune comisă în tinerețe, când a fost implicată într-o rețea de trafic de droguri din cauza prietenei sale de la vremea respectivă, vicleana Alex (Laura Prepon). Aceasta ajunge într-un penitenciar de femei, fiind nevoită să renunțe la viața ei sofisticată din New York, și învață să o ia de la capăt alături de… cele mai simpatice deținute.

Grace and Frankie

Dacă simți că treci printr-un moment prost și ai nevoie de ceva care să te binedispună, Grace and Frankie este soluția perfectă! Jane Fonda și Lily Tomlin fac echipă în acest serial despre două femei care, după ce află că soții lor sunt gay și că relația acestora a depășit de multă vreme limitele profesionale, sunt nevoite să se susțină reciproc pentru a face față noilor provocări ale vieții. Creat de Netflix, Grace and Frankie este o poveste cu muuuulte hohote de râs incluse. Garantăm!

The Big Bang Theory

Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki) și Penny (Kaley Cuoco) formează trio-ul nostru preferat din serialele de comedie! Sheldon și Leonard sunt cei mai buni prieteni, doi fizicieni străluciți care locuiesc împreună și care rar ies din lumea experimentelor științifice și a filmelor SF. Lucrurile se schimbă în momentul în care simpatica Penny, o tânără care aspiră să devină actriță, se mută la câțiva pași de ei și îi învață pe cei doi tocilari că viața înseamnă mai mult decât muncă în laborator.

Transparent

Unul dintre serialele de comedie apreciate atât de critici, cât și de public, Transparent urmărește povestea familiei Pfefferman, cu dramele și provocările cu care se confruntă membrii săi în fiecare zi. Primul episod al serialulul începe cu o cină la care tatăl, Mort (Jeffrey Tambor), își anunță copiii că a decis să își schimbe radical viața și că își dorește o nouă… identitate, una pe care a ținut-o ascunsă multă vreme.

Veep

Există un motiv întemeiat pentru care Julia Louis-Dreyfus câștigă (sau este nominalizată) în fiecare an categoria Cea mai bună actriță într-un serial de comedie la competițiile de profil: face un rol excelent în Veep. Serialul urmărește evoluția Selinei Meyer, un fost senator care devine vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, o funcție care nu este deloc așa cum își imagina ea, dar pe care încearcă să o domine cu multă ambiție și, mai ales, mult umor.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle