Seria de documentare produsă de Prințul Harry împreună cu Oprah Winfrey va fi difuzată începând cu 21 mai

printul harry oprah winfrey

Mult-anticipata serie de documentare “The Me You Can’t See”, produsă pentru Apple TV+ de Prințul Harry împreună de Oprah Winfrey va fi difuzată începând cu 21 mai. Serialul produs de cele doua personalități tratează problemele legate de sănătatea mentală și emoțională curentă.

Potrivit comunicatului emis de producători, ”Oprah Winfrey și Prințul Harry conduc discuții oneste despre sănătatea mentală și despre bunăstarea emoțională și, în același timp, vorbesc deschis despre propriile lor probleme de aceeași natură – care implică evoluția lor emoțională și diversele lor tulburări personale.

În seria produsă pentru Apple TV+, Prințul Harry și Oprah Winfrey au stat de vorbă cu diverși invitați – de la persoane publice la oameni obișnuiți – care s-au confruntat cu provocări de natură mentală și care vorbesc despre stările lor emoționale. ”Serialul transcende moștenirea culturală, vârsta, sexul și statutul socioeconomic pentru a destigmatiza anumite probleme și de a le oferi celor în cauză speranță și asigurarea că nu sunt singuri”, declară producătorii seriei de documentare, care adaugă că au încheiat parteneriate cu 14 experți acreditați și cu organizații de pe întreg globul pentru a arăta lumii că există întotdeauna soluții și tratamente în ceea ce privește tulburările de sănătate mentală.

printul harry

Acum, mai mult ca niciodată, există o nevoie urgentă de a elimina rușinea care vine la pachet cu problemele de sănătate mentală și de a le înlocui cu înțelepciune, cu înțelegere și cu onestitate. Serialul vizează să dechidă o discuție globală pe acest subiect”, a declarat Oprah Winfrey.

Avem vieți diferite, am crescut în medii diferite și, drept urmare, suntem expuși unor experiențe diferite. Dar ceea ce avem în comun este faptul că suntem cu toții oameni. Majoritatea dintre noi ascundem traume nerezolvate, pierderi, suferințe – toate de natură personală. Totuși, în ultimul an, s-a văzut că suferim toți de aceeași problemă din cauza pandemiei, iar speranța mea e că acest serial ne va demonstra că puterea se poate găsi și în vulnerabilitate, empatie și în onestitate”, a declarat Prințul Harry despre proiectul “The Me You Can’t See”.

“The Me You Can’t See” mai cuprinde apariții ale unor vedete precum Lady Gaga, Glenn Close și mulți alții.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle