Serena Williams va realiza un documentar despre viața ei

serena williams documentar

Serena Williams (39 de ani), multipla campioană de tenis, va semna propriul ei documentar, în care își va prezenta aspecte din viața personală și profesională. ”Am o mulțime de povești pe care de-abia aștept să le împărtășesc cu restul lumii”, a declarat tenismena.

Legenda tenisului a semnat un contract cu gigantul Amazon prin care a realiza o serie de documentare care vor prezenta viața ei de pe teren, dar și din afara lui.

serena williams documentar

Serena Williams nu va fi doar personajul central al seriei de documentare, ci și producătorul executiv al proiectului, alături de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, de Stuart Cabb și de Tony Pastor. Serena Williams a avut un impact major asupra lumii tenisului și a devenit una dintre cele mai inspiraționale atlete ale generației sale, dar și un antreprenor de succes și e apreciată nu numai datorită forței de care a dat dovadă pe teren, dar pentru filosofia ei de viață.

serena williams documentar

Suntem foarte încântați să împărtășim cu publicul povestea vieții ei”, au spus reprezentanții Amazon. Titlul documentarului despre viata Serenei Williams nu a fost anunțat încă.

Sportiva locuiește în Florida alături de soțul ei, Alexis Ohanian, și de fiica lor, Olympia.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle