Serena Williams, despre cum să-ți accepți corpul înainte și după naștere

serena williams

Serena Williams e una dintre cele mai bune sportive din lume, iar acest statement nu e discutabil. Iar de ceva vreme ne tot demostrează că indiferent care sunt perioadele prin care treci, felul în care reacționezi la ele poate face diferența. Și aici am putea să dăm drept exemplu perioada în care a fost însărcinată și felul în care a ales să treacă prin asta și cum a reușit să transforme o experiență frumoasă, dar suficient de grea, într-una inspirațională pentru toate mamele. „Mi-a plăcut totul la perioada în care am fost însărcinată. Eram una dintre acele femei ciudate cărora chiar pe plăcea să fie însărcinate. Acei oameni enervanți. Am iubit perioada sarcinii“, a declarat Serena într-un interviu recent pentru revista Allure.

„După ce am ieșit din spital, aveam burtă, dar m-am gândit că asta e foarte cool. Am burtă pentru că fiica mea a fost acolo“. 

serena williams

Când vine vorba de educația fiicei ei, metoda Serenei pare la fel de eficientă – „Vreau să știe că a fi puternic nu e deloc ușor. Nu în lumea în care trăim… Să îți susții mereu punctul de vedere n-o să fie ușor, dar până la urmă îți va fi respectat efortul. Aceștia sunt oamenii care au schimbat lucrurile în lume, oameni care au luptat pentru corectitudine. Dacă te uiți înapoi în istorie, aceia sunt oamenii pe care ți-i amintești. Dar în momentul în care trebie să faci asta, Dumnezeule, pare imposibil.

serena williams

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle