Selling Luxury – Primul workshop din România despre industria luxului

Produsele de lux au foarte mare legătură cu emoțiile, performanța și atemporalitatea. Oamenii cumpără lux pentru a trăi o experiență, pentru a-și îndeplini o fantezie, pentru a obține o anumită stare, nu doar un produs.

Pentru că, în România, piața produselor de lux este în plină ascensiune dar oamenii nu sunt, încă, suficient informați, Tatiana Balaban a pus bazele Luxury Adviser Group. În plus, ea organizează și  “Selling luxury” – primul workshop din România despre industria luxului, care va avea loc pe  14 martie 2018.

Scopul principal al acestui workshop nu este numai de a informa, ci și de a educa piața din România în ceea ce privește industria luxului. Lipsa de cunostințe și experiențe încă reprezintă un punct sensibil atunci când vine vorba despre servicii exclusiviste și abordări personalizate. Prin urmare, Tatiana a gândit acest workshop ca pe o oportunitate de a face primul pas spre a oferi o metodologie necesară pentru cunoaștere, care îi va conduce pe toți cei interesați către o mai bună activare în domeniu.

“Selling luxury” este o sesiune interactivă care se axează pe transferul de cunoștințe prin schimb de experiență. Workshop-ul este structurat în două sesiuni, axate pe studii de caz, exemple de bună practică și analize, care sunt urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri moderate care durează aproximativ 25 de minute, oferind în acest fel participanților posbilitatea de a adapta conținutul acestora la problemele și preocupările lor specifice, crescând utilitatea și relevanța sesiunilor.

Nu în ultimul rând, participanții la acest eveniment vor avea ocazia să socializeze, să schimbe impresii și idei atât cu speakerii, cât și cu reprezentanți ai unor companii de succes din România, în timpul pauzelor dintre sesiuni.

Speaker la acest workshop este însăși Tatiana Balaban, CEO & Founder Luxury Adviser Group. În plus, ea este și autorul cărții “The Luxury Book” – prima publicație din România despre industria de lux, dar și un adevărat promotor al industriei de lux în România.

Având în portofoliul său colaborări cu cele mai prestigioase mărci de lux din lume, precum Louis Vuitton și Gucci, Tatiana este consilier, consultant și avocat al valorilor și integrității brandurilor de lux.

Încrierile se pot face la adresa de e-mail: office@luxury-adviser.ro, iar pentru mai multe informații despre acest workshop accesați www.luxury-adviser.ro.

Categorii Lifestyle