Selena Gomez, surprinsă de prieteni de ziua ei

selena gomez

Pe 22 iulie, Selena Gomez a împlinit 26 de ani, iar prietenii ei s-au mobilizat și i-au făcut o surpriză. Deși a specificat în nenumărate interviuri că îi place să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului, imagini de la ziua Selenei Gomez au împânzit ieri Internetul.

Prietenii ei, în frunte cu Grace VanderWaal, i-au organizat o petrecere surpriză pe care cântăreața se pare că nu a anticipat-o, din fotografia publicată de VanderWaal pe profilul său de Instagram reieșind că Selena a fost foarte emoționată când și-a văzut prietenii.

O altă prietenă la fel de faimoasă, Taylor Swift, care se află în turneu, a ținut să celebreze ziua cu un tort pe care a scris „Gomez or go home“. „Să las distanța să mă oprească să-mi celebrez prietena de ziua ei? Aș putea, dar ce aș vrea să fac asta“, a scris Taylor Swift pe Instagram.

taylor swift

Ziua Selenei Gomez s-a încheiat cu un yacht party, unde au fost invitați toți prietenii săi apropiați. „S-a mai dus un an… Vă mulțumesc pentru dragostea pe care mi-ați transmis-o de ziua mea, n-aș putea să apreciez mai tare faptul că voi și prietenii mei cei mai buni m-ați sărbătorit“, le-a scris cântăreața celor care i-au lăsat urări de ziua ei pe rețețele sociale.

Foto: hepta.ro, Instagram

Categorii Lifestyle