Segway lansează o nouă categorie de produse: e-Skates

segway drift

Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, lansează  Segway Drift W1, primul model din seria nouă a categoriei e-Skates. Noul Segway Drift W1 folosește tehnologia “self-balancing”, utilizată în peste 800 de patente.

segway

După role și alte modele distractive de mobilitate, o nouă tendința se naște în 2018: e-Skates-urile. Noul Segway Drift W1 aduce distracție și o doză nouă de “cool”, lucruri pe care le aștepți de la un produs destinat consumatorilor de Segway, combinate cu inginerie de înalta calitate, lucru așteptat de la brandul Segway. Perfect pentru nouă generație de tineri care îndrăznește să iasă în evidență și să creeze tendințe noi.

segway-hoovershoes

Segway Drift W1 e-Skates sunt ușor de cărat, mici ca dimensiuni și vin în alb și negru. Anvelopele sunt concepute pentru a crește stabilitatea și capacitățile de virare, iar împreună cu materialele de calitate premium, precum suportul de talpă, produsul este creat pentru maximum de confort și distracție. În concordanță cu filozofia Segway – siguranță pe primul loc, Segway Drift W1 a obținut de asemenea și un număr de certificări internaționale precum UL și CE.

segway-hoovershoes

În Europa, Orientul Mijlociu și Africa, produsele pot fi văzute și testate pentru prima dată la IFA 2018 în Berlin, Germania.

Mai multe caracteristici și informații legate despre disponibilitatea Segway Drift W1 pe piețele EMEA vor fi făcute public în viitorul apropiat, iar acestea pot fi diferite de la o regiune la altă. Descoperă mai multe pe eu-en.segway.com

Videoclipul oficial Segway Drift W1 poate fi vizionat aici.