Ședință foto ”de familie” la prezentarea Chanel: Penelope Cruz, Marion Cotillard și Lily-Rose Depp

penelope cruz marion cotllard liy-rose depp chanel

Penelope Cruz, Marion Cotillard și Lily-Rose Depp, ambasadoarele casei de modă Chanel, apar în imaginile de prezentare care anujnță noua colecție de primăvară-vară 2021.

Casa de modă Chanel și-a prezentat la Paris noua colecție de primăvară- vară 2021, în cadrul Săptămânii Modei. Creațiile lui Virginie Viard, noul designer al casei, au putut fi admirate în urma defilării modelelor de la Grand Palais, locul tradițional în care brandul francez își prezintă colecțiile an de an. În paralel cu show-ul de modă, casa Chanel a lansat și o serie de fotogafii de familie și imagini video cu ambasadoarele brandului – actrițele Penelope Cruz, Marion Cotillard și Lily-Rose Depp.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Cele trei grații – Penelope Cruz (46 de ani), Marion Cotillard (45 de ani) și Lily-Rose Depp (21 de ani) au purtat ținte haute-couture negre, rafinate, din noua colecție Chanel.

chanel 2021

chanel 2021

Show-ul de prezentare al noii colecții Chanle primăvară-vară 2021 a debutat cu un video realizat de regizorul olandez Anton Corbijn, iar decorul în care a avut loc defilarea a fost unul de inspirație romantică, ce amintește de spațiul dedicat desfășurării unei nunți, iar imaginile cu ambasaoarele Chanel au fost realizate de același regizor, ca un omagiu de portrete în stil vintage adus emblematicei case de modă.

Categorii Lifestyle