Secretul tinereții și frumuseții lui Jennifer Aniston: Suplimentele cu colagen

jennifer aniston colagen

Jennifer Aniston este adepta unui stil de viață echilibrat și este cunoscută pentru atenția pe care o acordă sănătății și aspectului ei. Astfel, la 51 de ani, actrița se află într-o formă excelentă și are un tonus de invidiat, obținut cu mult sport și cu o alimentație corespunzătoare, dar și datorită suplimentelor alimentare cu colagen.

Jennifer Aniston a devenit imaginea și directorul de creație al unui brand de suplimente alimentare pe bază pe colagen, compus pe care îl folosește de ani buni pentru un aspct tânăr, luminos. În strategia de  dezvoltare a brandului și a campaniei, Jennifer Aniston își pune la bătaie propria ei experiență și cunoaștere. ”Colagenul este liantul care ține sub control toate lucrurile. Întotdeauna am promovat îngrijirea din interior, de aceea am început să folosesc aceste proteine cu colagen în urmă cu mai mulți ani. Acum am ocazia să fac parte din această experiență la un nivel mai ridicat, în fucția de Chief Creative Officer”, spune vedeta.

jennifer aniston colagen

Jennifer Aniston a devenit imaginea suplimentelor care promit să îngrijească sănătatea părului, a pielii, a unghiilor și a articulațiilor, dar și a sistemului imunitar.

Jennifer nu e la prima astfel de colaborare cu un brand de wellness. Aceasta a mai lansat produse de îngrijire a corpului cu Aveeno și cu Living Proof. Cu cel din urmă a creat o linie de produse de îngrijire a părului.

Actrița povestea într-un interviu că din rutina ei de îngrijire fac parte somnul suficient și hidratarea, meditația și vitaminele.

Foto:  VITAL PROTEINS

Categorii Lifestyle