Secretul de frumuseţe al lui Alice Peneacă: epilarea definitivă cu laser

“Epilarea definitivă cu laser este probabil cea mai bună invenţie a secolului”, mi-a mărturisit Alice Peneacă înaintea unei şedinţe de epilare cu faimosul aparat PrimeLase, disponibil la Noblezza Beauty Clinique. “Jobul meu presupune să fiu mereu pregătită pentru un casting de lenjerie intimă sau o campanie de costume de baie. Aşadar, această metodă este cel mai bun cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla în materie de înfrumuseţare. Orice femeie se poate bucura de avantajele acestei tehnologii. De ce să nu ai pielea fină şi fără păr nedorit la orice oră din zi şi din noapte?!”

Ce-i drept epilarea definitivă cu laser se numără printre acele invenţii din industria de beauty, care au simplificat radical viaţa femeilor. Iar dacă ne gândim la numărul din ce în ce mai mare al bărbaţilor care solicită procedura, e mai mult decât evident că şi domnii profită la maxim de avantajele acesteia. Cererea a fost atât de mare încât pe piaţă, au apărut tot felul de aparate. Rezultatele arată însă clar că PrimeLase este cea mai eficientă formă de epilare laser, disponibilă în România pe Puţul lui Zamfir, nr. 63, la Noblezza.

Dacă nu ai încercat încă PrimeLase, Elena Vărzaru, specialist estetician îţi prezintă 5 avantaje de care te-ai putea bucura chiar mâine.

Libertatea de a purta fustă scurtă, costum de baie sau bluze fără mâneci oricând îţi doreşti. Nu ţi s-a întâmplat niciodată să fii nevoită să îţi schimbi hainele pentru că nu erai epilată? Sau să ajungi în vacanţă şi să amâni leneveala pe plajă din cauza părului nedorit? De acum încolo, cu Prime Lase, aceste scenarii nu îşi mai au locul în viaţa ta.

Rezultate de la prima şedinţă. PrimeLase este singurul aparat de epilare laser care face posibil ca firele de păr să pice în timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid şi extrem de eficient, device-ul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului.

Fără durere. Noi, femeile suntem dispuse să suferim în numele frumuseţii. Specialiştii care au creat metoda de epilare laser Prime Lase, i-au încorporat un sistem de răcire, care în mod constant şi automat ajustează temperatura şi răceşte pielea în timpul şedinţei, ceea ce face ca metoda să fie mult mai sigură şi fără durere. Tot ce simţi sunt nişte pişcături suportabile.

Piele netedă ca mătasea. Ai remarcat deja că vara, când te expui la soare, părul de pe corp creşte foarte repede. Dacă foloseşti lama de ras, până seara pielea nu mai e deloc la fel de catifelată. Ei bine, poţi să uiţi de aceste neplăceri după epilarea definitivă cu laser. După un program complet de eliminare a părului nedorit(terapeutul stabileşte numărul de şedinţe în funcţie de fiecare persoană în parte), pielea ta va fi fină aşa cum ţi-ai dorit-o întotdeauna.

Epilarea definitivă cu laser PrimeLase poate fi făcută chiar şi pe pielea bronzată. Dacă ai început epilarea laser şi se nimereşte să îţi programezi a doua şedinţă în perioada verii, nu trebuie să amâni sau să întrerupi programul. Şedinţele se efectuază la un interval de două luni.

Foto: Gabriel Crişan (L’Atelier D’Image)