Secretul Angelinei Jolie pentru buze perfecte

angelina jolie buze

Tsătura-semnătură a Angelinei Jolie sunt buzele ei perfecte, la care visează milioane de femei din întreaga lume.

Angelina Jolie este conștientă de acest atu imbatabil de care dispune și acordă o atenție deosebită îngrijrii și machiajului buzelor, pentru a le face să iasă și mai mult în evidență (dacă e posibil): Prezentă la lansarea londoneză a celui mai nou film în care joacă, Maleficent: Mistress of Evil, Angelina a afișat un look radiant, într-o rochie diafană, albă, creație Ralph&Rusoo, care i-a pus în evidență tenul străveziu, iar machiajul statement-roșu, al buzelor, a complltat look-ul de impact.

angelina jolie buze

Potrivit make-up artistului ei, Matin Maulawizada, cel care s-a ocupat de aspectul ei de la premiera de la Londra, look-ul ei a mizat pe trei aspecte: piele radiantă, o culoare aprinsă pe buze și folosirea a cât mai multor produse de origine britanică, pentru a onora locul evenimentului.

angelina jolie buze

Pentru început, Matin a folosit din plin serum Emma Hardie Midas Touch, apoi a adăugat un fond de ten cu textură ușoară, cremoasă, cu ajutorul unui beauty blender. Pe tâmple, pe arcada ochiului și pe pomeți a aplicat un iluminator Danessa Myricks Dew Wet Balm, pentru a capta lumina. Piesa de rezistență a lookului au fost buzele, conturate cu un creion Laura Mercier Lonwear Lip Liner în nuanța purpurie Ruby, apoi a aplicat Code 8 Matte Velour Longwear Lipstick în nuanța Burlington Kisses. ”E cel mai ușor de purtat nuanță de roșu, deoarece nuanțele mai calde de roșu nu li se potrivesc numitor tonuri de piele și ar putea să facă dinții să nu mai pară atât de albi”, spune Matin Maulawizada. Secretul unor buze perfect rujate? Retușul conturului cu o pensulă pe care s-a aplicat concealer, spune Matin. Lookul Angelinei poate fi reprodus cu succes pentru sezonul petrecerilor care se apropie, iar cu un ruj roșu nu se dă niciodată greș.

Foto: Hepta