Secretele unui păr sănătos, dezvăluite de Hilary Duff

hilary duff păr sănătos

Actrița lansată de timpuriu în industria diverstimentului este cunoscută pentru pletele ei blonde, bogate – coafura ei inconfundabilă. În prezent mama a doi copii și una dintre protagonistele serialului ”Younger”, Hilary Duff a reușit să-și păstreze imaginea de blondă ingenuă. Iată cum reușește.

hilary duff păr sănătos

Recent, actrița și-a lansat o gamă de produse pentru îngrijirea părului – In Common – alături de două dintre prietenele ei cele mai bune. Penrtu că nu găsea niciodată formula potrivită pentru tipul ei de păr – lung, cu fir subțire și suspus mai mereu coafării, colorării și decolorării – Hilary Duff a decis să-și creeze singură produsele ideale pentru îngrijirea părului blond. Înainte de crearea propriei ei game, Hilary folosea banala combinație de șampon și balsam, fără să obțină rezultatele dorite.

Noua modalitate a vedetei de a avea un păr mătăsos implică folosirea unui șampon delicat, care curăță scalpul fără să afecteze sebumul, esențial pentru un păr sănătos, elastic și strălucitor. După clătire, Hilary aplică un tratament de păr – The Enhancer, care vine în trei formule: de întărire, de hidratare și de netezire. Acest tratament ajută la păstrarea unei nuanțe de blond strălucitoare și la structura sănătoasă a firului de păr, care va fi astfel ferit de aspectul de tern și de rupere. 

Foto: Hepta