Secretele de frumusețe ale lui Beyoncé

Atunci când ne gândim la beauty icons, Beyoncé este cu siguranță unul dintre primele nume care ne vin în minte. Artista este una dintre femeile care va marca istoria nu numai prin frumusețe, ci și prin activismul ei feminist, și, bineînțeles, ca artist complet. Bey ne inspiră în mod constant și ne motivează să luptăm și să muncim pentru ceea ce ne dorim.

Atunci când vine vorba despre industria frumuseții, ne-am întrebat de zeci de ori Ce portă pe buze?, Cum de are o piele atât de perfectă, Oare care sunt produsele ei must-have?

La fel ca fiecare dintre noi, Beyoncé și-a arătat și latura mai puțin flawless, tocmai pentru a încuraja femeile să creadă în ele chiar dacă nu au o piele perfectă sau un corp care se încadrează în standardele oferite de industria modei. Cu toate acestea, artista are cu siguranță câteva tips&tricks pe care le-a descoperit și învățat de-a lungul timpului de la experții din domeniu cu care a avut ocazia să lucreze în anii săi de carieră.

Unul dintre produsele pe care le are mereu cu ea este ROSEBUD SLAVE – un balsam de buze multifuncțional, pe care Bey îl folosește atât pe buze, cât și pe gene, pe post de mascara transparentă, pentru strălucire și pentru le menține forma firelor de păr pe parcursul zilei. Atunci când e în vacanță și dorește un efect foarte natural, trucul ei e să aplice un strop de balsam pe gene, după care să le curbeze cu ajutorul unui lash curler.  

Pentru pielea bronzată și glowy, produsul cheie folosit de Beyonce este L’OREAL Sublime Bronze One Day, un gel auto-bronzant foarte ușor de folosit.

Atunci când are nevoie ca părul să fie fixat pe tot parcursul zilei, dar își dorește ca textura acestuia să nu fie încărcată și să arate sănătos, artista aplică L’OREAL Elnett Satin Hairspray.

Un alt truc pe care Beyoncé adoră să îl pună în aplicare este adăugarea unui fard auriu în colțurile interne ale ochilor. Nu numai că adaugă un plus de glam oricărui look în mai puțin de 3 minute, dar este și un mod perfect de a masca oboseala și de a obține un look fresh. În funcție de culoarea pielii, poți opta pentru un auriu precum Half-Baked de la URBAN DECAY (disponibil la Sephora), iar dacă ai un ten mediu spre închis, sau, dacă tenul tău este deschis, optează pentru o nuanță de șampanie precum iluminatorul Mary Lou-manizer de la THE BALM, disponibil la Douglas.

Un truc pe care l-a învățat de la profesioniștii din domeniu,este aplicarea unui spray de finisare a machiajului pentru a îndepărta efectul de pudră. Bey folosește MAC Fix +, disponibil în magazinele MAC.

Câteva trucuri pe care artista le folosește pe covorul roșu, pentru o apariție flawless, sunt: folosirea unui primer și a pudrei pentru prelungirea rezistenței machiajului și aplicarea unui rimel waterproof, pentru ca acesta să nu cadă pe pomeți, în special atunci când cântă și dansează pe scenă.

Atunci când vine vorba despre arome, artista susține faptul că nu îi place să își schime constant parfumurile, preferă să rămână loială unuia cu care se poate identifica.  Desigur, parfumul pe care îl adoră este HEAT, creat chiar de ea.

Foto: hepta.ro, Beyoncé