Secrete de frumusețe împărtășite de staruri. Sunt la îndemâna oricui

secrete de frumusețe

Au acces la cele mai noi și la cele mai sofisticate produse și proceduri de înfrumusețare, dar, de multe ori, celebritățile apelează la cele mai simple trucuri, pentru a avea un aspect impecabil. Cum își îngrijesc vedetele tenul și părul prin cele mai simple sau ieftine proceduri? Inspiră-te și tu din trucurile de înfrumusețare ale starurilor.

Jennifer Aniston

jennifer aniston

Actrița nu-și arată vârsta. La 50 de ani, are un ten impecabil, fără riduri adânci. După demachierea obligatorie din fiecare seară, Jennifer Aniston folosește în jurul ochilor o simplă vaselină, care este foarte emolientă și previne apariția ridurilor și a liniilor fine.

Mariah Carey

mariah carey

Cântăreața obține un aspect mai plin al buzelor fără proceduri complicate, invazive, ci doar folosind extract de mentă, pe care îl adaugă în glossul preferat. Menta dinamizează circulația sângelui și, astfel, buzele capătă un aspect mai plin.

Emma Stone

emma stone

Actrița are un ten sensibil și nu poate folosi orice cremă pentru că se irită foarte ușor. În loc de creme cosmetice, Emma Stone folosește pentru ten ulei din sâmburi de strugure.

Catherine-Zeta Jones

catherine zeta jones

Catherine Zeta Jones se mândrește cu o podoabă capilară bogată, mereu strălucitoare și cu un aspect sănătos. Actrița folosește la limpezire, după spălarea părului, bere. Aceasta conține vitamina B și amino acizi, care reglează producția de sebum, iar drojdia din bere oferă aspectul strălucitor.

Kate Middleton

kate middleton

Ducesa de Cambridge își face tratamente faciale cu venin de albine. Acesta nu numai că oferă un aspect tânăr pielii, dar vindecă și cicatricile, acneea și reduce ridurile.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle