Se va face un spin-off după serialul Gossip Girl

gossip girl

Gossip girl spin-off? Yes, please! Un nou serial care preia ștafeta de la popularul Gossip Girl e un fapt cert, anunță publicația Variety.

Casa de producție WarnerMedia a decis deja crearea unei noi serii de zece episoade de câte o oră, inspirată din serialul de succes care a rulat între 2007 și 2012, Gossip Girl. Acțiunea din  Gossip Girl spin-off se va petrece la opt ani după terminarea poveștii vechiului GG. Va prezenta poveștile unui grup de adolescenți din New York care învață la o școală privată și arată cât de mult a evoluat social media și viață din metropola americană de când s-a terminat GG.

Nu se știe încă dacă actorii din serialul original vor apărea și în spin-off-ul care va fi difuzat de noul serviciu de streaming – HBO Max. Din distribuția serialului-cult pentru adolescenți au făcut parte Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick sau Taylor Momsen.

Gossip Girl a fost inspirat de romanul scris de Cecily von Ziegesar și prezintă viața mai multor adolescenți privilegiați din luxosul Upper East Side – Manhattan – New York. Viața lor socială, dramele, aventurile, poveștile de dragoste tumultoase și schimbările de situație sunt povestite pe un blog de un personaj misterios – Gossip Girl – a cărei identitate este dezvăluită în ultimul episod al serialului.

Foto: Hepta

Blake Lively are un job secret

Are două fetițe  – Ines și James – și e căsătorită cu unul dintre cei mai funny bărbați de la Hollywood. Deși în ultima vreme și-a lăsat cariera de actriță pe plan secund, pentru a se dedica vieții de familie, Blake Lively nu își înfrânează pornirile creative.

De curând, actrița din Gossip Girl a anunțat pe Instagram că are un job secret.

Leighton Meester: Schimbare de look după 10 ani

Am putea spune că o simplă culoare a părului i-a schimbat viața actriței Leighton Meester. Aceasta a renunțat la culoarea sa naturală și s-a vopsit într-o nuanță închisă de șaten, special pentru serialul Gossip Girl, în care a interpretat rolul lui Blair Waldorf.
Totuși, Leighton a vrut să demonstreze că a depășit acea perioadă. Pentru prima oară, actriță a renunțat la părul șaten și a decis să îl vopsească într-o nuanță de blond platinat.

Categorii Lifestyle