Se împlinesc 145 de ani de la lansarea modelului de blugi Levi’s 501

În luna mai – mai exact pe 20 mai – Levi’s sărbătorește 145 de ani de la lansarea Levi’s 501, modelul original de blugi cu butoni.  Ziua de 20 mai este numită „Ziua 501” și pentru a celebra colecția și stilul iconic, Levi’s a creat o ediție specială 501. Aceasta include blugi ediție limitată 501 cu butoni aurii sau colorați, inspirați de istoria Levi’s. Pe lângă blugi, colecția include și tricouri, care au o grafică amuzantă, cu semnătura „Button Your Fly!”. Mesajul inscripționat îndrăzneț pe piept, în culori retro, celebrează invenția Levi’s, modelul de blugi cu butoni.

Ediția limitată aniversară 501

De la artiști la designeri, cântăreți de muzică rock până la activiști ai culturii tinerilor și cei care setează trenduri de lux, blugii Levi’s 501 reprezintă prima alegere pe tot parcursul anului. Familia 501 are o ediție de vară cu butonii în culori pastelate. Ducând acest design mai departe, modelele bărbătești de 501 sunt disponibile cu butoni roșii, cu caracterele ”501 ”.

Toți cei care au purtat blugi originali Levi’s 501 au contribuit la povestea lor aflată în continuă schimbare ce aduce în acest sezon un prim buton placat cu aur și tivul caracteristic Levi’s. De ce aur? Nostalgia se află în centrul acestei ediții limitate. Modelul 501 a fost conceput inițial ca un pantalon de lucru pentru mineri, în timpul goanei după aur din mijlocul secolului al XIX-lea, această ediție sărbătorind amintirea trecutului printr-un omagiu adus purtătorilor de blugi din anul 1873. 501 s-a transformat într-un produs emblematic al modei și al culturii populare; ediția limitată, 501 cu butoni aurii, devenind o întoarcere la acele începuturi. Colecția 501 cu butonii aurii va fi disponibilă în Europa, iar fiecare pereche va include inscripția și o ștampilă, ambele tipărite cu aur.

Tricouri cu mesaj

Tricourile supradimensionate, 100% din bumbac, prezintă grafica emblematică a campaniei „Button your Fly” a Levi’s, de la începutul anilor ’90. Tricourile unisex sunt tipărite cu textul de atunci, care îi îndeamnă pe purtători să „button their fly”; acest design vine în culorile gri, alb și negru, paletele de culori perfecte pentru blugii 501.

Tricourile ediție limitată, cu faimosul simbol 501 aurit, sunt foarte ușor de asortat. Acestea sunt clasice, rotunde la baza gâtului, dintr-un bumbac moale și vin în viarianta pe albastru.