Scrub din cap până în picioare

Scrub

Scrub-urile joacă un rol esenţial în rutina de înfrumuseţare. Şi dacă până nu demult, asociam inevitabil exfolierea cu îngrijirea pielii, în 2016, noile scruburi cu formule ingenioase vizează atât buzele, cât şi scalpul.

Piele de catifea

Acum, produsele pentru exfolierea corpului pot fi folosite zilnic; tehnologia este îmbunătățită într-atât de mult încât, în timp ce microparticulele se ocupă de eliminarea celulelor moarte, formula cu esenţe şi ingrediente speciale hidratează şi reîntinereşte pielea.

Un astfel de produs magic este Body Buff,  scrub-ul special din gama Morrocanoil Body. Cu o formulă bogată în uleiuri preţioase de argan, şofrănel, susan, sâmburi de struguri sau de măsline, avocado sau caise, Body Buff se masează uşor pe pielea umedă sau uscată, până ce s-a absorbit complet. Mai apoi, după clătire, pielea  rămâne catifelată şi hidratată, cu o textură evident îmbunătăţită şi aspect luminos.

bodybuff
Body Buff Fleur de Rose, Moroccanoil

Cele trei arome disponibile oferă soluţii pentru toate tipurile de piele, scrubul fiind un produs ideal pentru zonele cele mai sensibile, cum ar fi coatele, genunchii, zona călcâiului şi gleznele: Fleur D’Oranger, cu aromă de portocală, energizant şi deosebit de hidratant; Fragrance Originale, inspirat de marea Mediterană, având parfumul semnătură al mărcii, şi Fleur de Rose, un scrub cu care miroase divin, păstrând în arome delicateţea florilor al cărui nume îl poartă.

Focus pe buze

Poate cea mai importantă zonă care are nevoie de exfoliere şi hidratare specială este cea a buzelor, zonă care nu s-a numărat până acum între priorităţile tale când te-ai gândit la ritualul de frumuseţe. Un motiv întemeiat a fost poate şi nevoia unui produs potrivit, care să exfolieze buzele atât de delicat încât ele să rămână catifelate şi moi, fără iritaţii sau răni. Din fericire, experţii Givenchy au creat formula perfectă, care ne oferă mai multe soluţii cu un singur produs. Mister Scrub este în acelaşi timp exfoliant pentru buze şi primer – concept cu atât mai interesant cu cât el poate fi folosit zi de zi, îmbunătăţind aspectul buzelor chiar de la prima utilizare. Face parte dintr-o ediţie limitată, împreună cu Mister GentleBalm, un balsam de buze inteligent care reacţionează în funcţie de ph-ul tău, personalizându-şi nuanţa la culoarea buzelor tale.

Mister Gentlebalm
Mister Gentlebalm, Givenchy

Inovaţie capilară

Conceptul de exfoliant pentru păr este cu siguranţă un progres notabil în industrie. Kérastase, marca specializată pentru îngrijirea părului, propune un produs dezvoltat în jurul unei molecule speciale,  care are puterea de a detoxifia şi regenera scalpul. The Gommage, din gama Kérastase Chronologiste, este unic prin formula de pre-tratament care activează şi stimulează scalpul, purificând pielea capului şi firul de păr printr-o exfoliere fină. Oferă o strălucire radiantă şi hidratare în profunzime, revitalizând părul, care devine uşor şi mătăsos.

chronologiste-le-soin-gommage-revitalizing-exfoliating-care-scalp-and-hair-6-8-oz-B00RD2BLGK-1000x1000
Exfoliant pentru scalp Le soin gommage, gama Chronologiste, Kérastase

Foto: hepta.ro