Scriitoarea Stephenie Meyer revine cu un thriller pentru adulţi: „Chimista”

meyer

Stephenie Meyer a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2005, odată cu lansarea primului roman din celebra serie Amurg, ecranizat în 2008, cu Robert Pattinson şi Kristen Stewart în rolurile principale. A urmat Gazda, primul roman pentru publicul roman, ce a ajuns rapid în topurile de bestseller-uri din întreaga lume. Iar acum, Stephenie Meyer revine în forță cu un roman de spionaj, Chimista (editura Trei), o poveste cu personaje interesante și convingătoare, care țin cititorii captivi încă de la prima pagină.

Chimista a fost „arma“ secretă a uneia dintre agențiile-fantomă ale guvernului american. Când a devenit incomodă, au decis să o lichideze. Ca să rămână în viață, s-a transformat într-un cameleon care jonglează cu identitățile și adresele sale. Deşi l-au ucis pe singurul om în care avea încredere, însă ea reprezintă în continuare o amenințare. Vor s-o vadă moartă, și asta cât mai repede.

Când fostul șef îi oferă o cale de ieșire, realizează că ar fi singura șansă de a-și reinventa destinul. Dar pentru asta va trebui să accepte o ultimă misiune. Constată însă că informațiile pe care le obține o pun într-o situație și mai primejdioasă. Hotărâtă să înfrunte direct amenințarea, se pregătește pentru cea mai dificilă luptă din viața ei, dar se îndrăgostește de un bărbat. Noua pasiune nu poate decât să-i micșoreze șansele de supraviețuire. Aflată în impas, își valorifică talentele unice în feluri pe care nu și le-a imaginat niciodată.

carte

Romanul Chimista a fost lansat pe 8 noiembrie în Statele Unite ale Americii, devenind bestseller New York Times, iar începând din această lună poate fi găsit şi în librăriile din România.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle