SCHOOL ESSENTIALS. Care sunt trendurile la scoală, anul acesta

Pentru că a început școala și sperăm să se meargă fizic cât mai mult timp, Cezara Cristescu, unul dintre cei mai cool influenceri din noua generație, vine cu câteva tipsuri perfecte pentru adolescente.
“Pentru că a venit sezonul rece, ne scoatem hoodie-urile din dulap. Toamna aceasta ne surprinde cu nuanțe neutre, pe care le asortăm cu ținutele de Back To School.
Outfit monocromatic (British style)
Ideea pentru această ținută vine tocmai din Anglia. Un hoodie oversized cu o fusta plisată de aceeași culoare vor fi prietenii voștri în această perioadă. Sneakersi sunt nelipsiți din acest outfit. Este o ținută simplă dar, în același timp foarte stylish, perfectă pentru a ieși în evidență.
Adoptă stilul natural
De-a lungul anilor pe băncile școlii, am avut multe faze de make-up prin care am trecut. De la un full face of make-up, am ajuns la un look cât mai natural și simplu, care va scoate în evidență trăsăturile. Este foarte simplu și light. Puneți accent pe skincare, pentru a avea o bază pe care vă puteti juca, doar cu câteva produse (fond de ten, brow gel și rimel). Am “asortat” look-ul natural cu un messy bun clasic. Este go to look-ul meu pentru o zi de școală.
Cizme în tonuri neutre
Pentru că a venit toamna, cizmele sunt nelipsite din garderoba oricui. Sunt foarte simplu de acesorizat cu o pereche de pantaloni de piele sau jeans. Pentru că vorbim de accesorii de școală, cizmele cu talpă joasă sunt perfecte.
  
Geanta Oversized
Dacă v-ați plictisit de clasicul ghiozdan, puteți opta pentru o geantă în care încap manualele și caietele. Pentru a merge la sigur, recomand o geantă neagră, din piele artificială. Nu se zgârie și va fi accesoriul perfect și util în acest an școlar.
Bluzon Oversized Lung
Acest bluzon a devenit piesa vestimentară care mă însoțește în fiecare zi la școală. Călduros, pufos și lung, merge perfect cu o pereche de blugi.“, încheie Cezara.