Scarlett Johansson vrea să-și vândă apartamentul din Manhattan. Cum arată locuința vedetei proaspăt căsătorite

scarlett johansson apartament manhattan

La scurt timp după căsătoria cu actorul și scenaristul Saturday Night Live Colin Jost, Scarlett Johnasson (36 de ani), una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood în 2019, vrea să-și vândă una dintre proprietăți – apartamentul din Manhattan, pentru suma de 2,3 milioane de dolari.

Apartamentul lui Scarlett Johanasson este situat în zona de lux a Manhattanului, în Upper East Side, și are două băi și două dormitoare și este amenajat în stil penthouse. Vedeta este dispusă să și închirieze imobilul, pentru 6 500 de dolari pe lună.

Apartamenetul a fost achiziționat de Scarlett Johnasson în 2018 și a fost renovat complet – proprietatea dispune de două dormitoare de mărime medie și două băi dotate cu finisaje ultramoderne. Livingul și zona de luat masa se bucură de lumină naturală din abundență datorită ferestrelor din tavan și până în podea, care dau spre o terasă spațioasă, cu vedere panoramică asupra orașului.

scarlett johansson apartament manhattan

Bucătăria are o mărime standard, dar este amenajată ingenios, cu o fereastră desupra chiuvetei de porțelan și mai este dotată cu mobilă albă, cu blaturi de marmură și cu elecrocasnice performante.

Dormitorul matrimonial se bucură de un dressing imens și de alte două spații de depozitare separate. În plus, oferă acces și către un solariu care se îmbină armonios cu terasa.

Scarlett Johansson și proaspătul ei soț dețin mai multe proprietăți împreună, dar, culmea, cei doi locuiesc acum într-un apartament dintr-un hotel de lux din New York, până își pun la punct afacerile imobiliare.

scarlett johansson apartament manhattan

Apartamentul pe care Scarlett Johansson l-a scos la vânzare a fost cumpărat înainte ca actrița să se mărite cu primul ei soț, actorul Ryan Reynolds. Aceasta mai deține o vilă în New York, pe râul Hudson, o vilă în Hollywood Hills și încă o proprietate în Hamptons, New York.

Foto:  StreetEasy

Categorii Lifestyle